MENÜ

4X4'lük yönetim

Abone Ol Google News

Kritik maçta Ümit Öztürk başarılı bir performans sergiledi. Oyunun kontrolünü maç boyunca elinde bulunduran Öztürk, gösterdiği 6 sarı kart ve verdiği penaltı kararında haklıydı.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Ümit Öztürk maçtan önce, 2019 yılı başında FIFA kokartı taşımaya hak kazandığının haberini almıştı. Belli ki, kokart haberi moralini yükseltmiş ve onu ekstra motive etmiş. Zor geçmeye aday olan maçı başarılı bir şekilde tamamladı. Öztürk maç süresince oyunun kontrolünü sürekli elinde bulundurdu. Disiplinden taviz vermedi. Elini 6 kez sarı kart için cebine attı, tamamında haklıydı. Bana göre maçtaki tek hatası kaleci Mert’e göstermediği sarı karttı. Ceza sahası dışına kadar çıkan Mert, topu taca çıkana kadar sürdü. Daha sonra Galatasaraylılar’ın oyunu hızlı başlatmaması için topu sahaya tekrar taşıdı. Bu sportmenliğe yakışmayan ve kartı gerektiren bir hareketti.

Kafalar karıştı ama...

Mert-Ndiaye mücadelesinde çalınan penaltıda, Mert’in topu tokatlıyor olması kafaları karıştırdı. Mert topa eliyle temas etmeden önce, dizleriyle Ndiaye’ye dikkatsiz bir müdahalede bulunmuştu. Dolayısıyla Mert’in elle temasından önce rakibe dizleriyle teması vardı ve penaltı kararı doğruydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ