MENÜ

1 penaltı daha vardı

Abone Ol Google News

Sivasspor’a VAR müdahalesiyle verilen penaltı doğruydu. Hemen ardından 45. dakikada Kayode yine yerde kaldı ancak faul yoktu. 51. dakikada ise Emre Taşdemir’in Yatabare’ye yaptığı harekete penaltı verilmeliydi.

Haberin Devamı

Dün akşam oynanan maç hakem açısından oldukça zordu. İkili mücadelelerinin çoğunlukta olduğu maçta hakemler kritik kararlar vermek zorunda kaldılar. 8 tane sarı kart çıktı. Maçın hakemi biraz daha hassas olsa kart sayısı daha da artabilirdi. 16. dakikada Taylan Gradel mücadelesinde Gradel kendini çok kolay yere bıraktı. Penaltı beklentileri gereksizdi. 42. dakikada Kayode-Marcao mücadelesine VAR müdahalesiyle penaltı kararı verildi. Doğru bir karardı. Marcao ’nun rakibine dikkatsiz ayak darbesi vardı. Kaçan penaltının hemen ardından, 45. dakikada yine Kayode yerde kaldı, Sivaslılar bir kez daha penaltı beklediler. Bu pozisyonda Marcao ’nun rakibine penaltıyı gerektirecek bir müdahalesi yoktu, devam kararı doğruydu.

Diziyle rakibi bozuyor

51. dakikada Yatabere, Galatasaray ceza sahasında yerde kaldı. Yatabare’nin arkasında kalan Emre Taşdemir Yatabare’nin ayağına diziyle temas edince Yatabare’nin ayakları birbirine takılarak yerde kaldı. Bu pozisyonda penaltı kararı verilse daha doğru olurdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ