MENÜ

Trabzon futbolu görsele çevirdi

Abone Ol Google News

Futbolun değil de hafta boyunca hakem kararı ile VAR’ın tartışıldığı yurdumuzun en çok merak ettiği maçlardan biri... Nedeni malum, 3 Temmuz sürecinde yaşananlar. Lakin olanları unutmamış - tribüne geçmişi hatırlatan bir pankart gerildi ama bugün sahayı asla ihmal etmeyen Trabzon, tüm ilk devreyi elinde tuttu. Büzülen Fenerbahçe iki kez çıkabildi. 2. devreye ilk devreden donanımlı çıktığı belli olan olan Trabzon, Hasan Ali üzerine gönderdiği Yusuf’un Abdülkadir’i geniş alanda ortayla baş başa bırakmasıyla Novak’la golü bulup maça bir başka boyut getirdi. Ardından Valbuena’nın kayıp performansı Fenerbahçe’nin sol tarafını eritince Trabzon’un iştahı iyice arttı. Topu alıp maçı gösteriye dönüştürdüler ama usta Sosa sahneyi alana kadar onca golü kaçırdılar. Trabzon’un bu kadar iyi oynadığı bir maçı son andaki tedirginliğe getirmiş olması üzerine epey düşünmesi gerek sanırım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bir takım, Trabzonspor, böyle oynayabiliyorsa bu oyun neden sürdürülemez? Nedenlerden biri ‘kesilen oyuncular’ mı yoksa büyük maç oynama motivasyonu mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sahada takımına akıl yerleştiren Sosa, yardımcısı Onazi ve bu ikilinin beslediği Yusuf. Takımının daha fazla gol yemesini engelleyen Harun’a da mansiyon...

Maçın olayı

Trabzonspor’un o kadar pozisyon bulmasına rağmen oyunu koparan golü geç bulmuş olması.

Kısa mesaj

Ne güzel bir maç izledik... İzleyeni bu denli memnun eden bir maç için stadyumdaki herkese (su atanlar hariç) teşekkür borçtur.

YORUM YAZ