MENÜ

Ter idmanı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezon yorgunu seviye oyuncuların çoğu bıkkın görünüyor. İşin içine bir de çapraz eşleşmede güçlüden kaçma problemi girince bazı maçlar iyice yavanlaştı. Tıpkı dün akşam ki gibi. O kadar yol kat edip tribüne gidenler gün içinde turistik etkinliklerde bulunuyor ama ya biz televizyon başındakiler?.. Kim boş yere sağa sola koşuşturan insanların ‘futbol oynuyor gibi yapmaları’nı izlemek ister? Turnuvanın gizli favorisi gösterilen Belçika, ‘genç İngiltere’ karşısında uykuda geçen ilk yarıya Januzaj ile itiraz etti de bir an maça döndük!. Ne var ki kısa süre sonra, ‘cesaret’ ile ‘gösteri arzusu’nun kazanma odaklı ‘güvenlik oyunu’na yenik düştüğü bu Dünya Kupası’nın normallerine dönüldü. Son dakikada Belçikalılar futbolcu olduklarını hatırlamasa pozisyon da göremeyecektik. Sahi, bunca ‘ter idmanı’nın yapıldığı Rusya’da neler oluyor? Turnuva bitince kimin aklında kimin yazdığı hikaye kalacak?

Günün sorusu

Önceden belirlenen çapraz eşleşme orununun bu tür turnuvalarda düzenlenmesi zorunlu görünüyor. İtirazın da başta yayın hakları sahiplerinden gelmesi gerekmiyor mu?

Maçın starı

Bu kadar bilinçli oyuncu bu denli tatsız tutsuz koşuşturmayı nasıl beceriyorlar anlamış değilim. Bu maçın adamı olmaz ya, gecenin süsünü takan Adnan Januzaj’a da haksızlık etmemek gerek...

Maçın olayı

Çağrı Davran bana Senegal-Kolombiya maçı için görev yazmıştı. Lakin, Ali Ece öyle ajite etti ki ortalığı şu maça benzemeyen maçı yazmak da bana kaldı. Hem de oynayanlar Belçika ile İngiltere
iken...

Kısa mesaj

Gerek kıtalar arası uçurum gerek Almanya gibi paslanmış yapılar gerekse “Önce güvenlik” diyen takımların ardından nihayet Dünya Kupası başlıyor!..

YORUM YAZ