MENÜ

Süreci zamana yayıyor

Abone Ol Google News

“Beşiktaş’taki sürecimi tamamlıyorum” ifadesini duyan çoğu insan “Orman istifa etti” diye düşündü. Haberlerin başlığı da bu yöndeydi böyle anlaşılması da normaldi. Ancak durum gerçekten böyle mi? Siz tek taraflı bir işlem olan “istifa”ya karar verseniz, “İstifa ediyorum” diyerek noktayı koymaz mısınız?

Haberin Devamı

Fikret Orman böyle yapmadı. Süreci tersinden işleme koydu. Yönetim Kurulu ile toplanıp kararını açıklayacağına önce ipuçlarını verdi ve sonra işlemlerden söz etti. “Seçime kadar divan mı götürecek yoksa olağanüstü genel kurul kararı alıp ona göre mi devam edeceğiz..” Buradaki ikinci seçenek yani olağanüstü genel kurul kararı alarak başkanla ya da ikinci başkanla yola devam etmek... İşte ayrıntı burada.

Etkisini test ediyor

Orman’ın kafasında bir yol haritası varsa da bunu şimdilik saklı tutup, süreci zamana yayıyor gibi.. Ve sanki geleceği denetleyebileceği kadar denetleyebilmek için kulüpteki etkisini gözden geçirip, test etmek istiyor.

Dönemine ait icraatlardan, kulüp çevresi ve taraftar dernekleriyle yaptığı onca toplantıdan bahsetmesi de bu kanımı destekler nitelikte. Zaman ne getirir bilinmez ama özellikle maddi tasarruflar konusu, yani “ibra edilme” ile ilgili olası ihtimaller Fikret Orman’ı daha net ifadeler kullanma konusunda frenledi diye düşünüyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ