MENÜ

Quaresma, son şakasını yaptı!

Abone Ol Google News

Temel prensibi, ‘özellikle ilk devre öncelikle değil sadece kendi alanını kapat’ olan Erzurum karşısında Beşiktaş’ın seçenekleri zaten sınırlıydı. Öncelikle ‘iki kanat’lı ama tek seçenekliydi; Ricardo Quaresma. Lens devre boyunca sadece ‘hayali kanat’ olarak görev icabı alan değiştirip durdu. Diğer seçenek Adem Ljajic aksiyonlarıydı ancak o da sade oynamak yerine önceliği ‘inceciliğe’ verince Beşiktaş birkaç şut dışında rakip kaleyi zorlayamadı. Bu denli kalabalık savunmada koşu için gerekli alanı bulamayan Burak Yılmaz’ın ne yapabileceği de malumdu! Burak/Caner değişikliğinin ardından Beşiktaş oyuna tempo yüklediyse de bu telaş ve disiplinsizliği berberinde getirdi ve o karmaşada golü yediler. Beraberliğin ardından tam oyunu yeniden ele almışken takımdan ayrılacağı söylenen ‘Quaresma son şakasını yapınca’ konu da kapandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kiralık gelip bonservisi alınan Lens ile öngörülebilir tribün tepkisine rağmen transfer edilen Burak Yılmaz’ın performansları Beşiktaş’ın yakın geleceğini tehdit eder mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Avrupa’nın en yaşlı liginde 30 yaşındaki kaleci Sehic ile stoper Egemen Korkmaz (36). Hakikaten ilginç bir ülkeyiz!..

Maçın olayı

İki haftadır VAR’la yatıp münakaşayla kalkan Türkiye’de bir maçın ‘VAR tartışması’ olmadan tamamlanması.

Kısa Mesaj

Beşiktaş bütçesi transfer yapamıyor, eldeki oyuncuları tutamıyor, oyuna da hakim olamıyor. Ligi sükunetle bitireceklerini tahmin etmek zor değil...

YORUM YAZ