MENÜ

Öyle ya da böyle kazandılar...

Abone Ol Google News

Oyunu ilk devre boyunca rakip alanda tutma konusunda sıkıntı yaşamadı Fenerbahçe. Çünkü Ankaragücü de ”Gelin bizimsahada oynayalım” diyen onlarca memleket takımından biri. Bu tip kurgular “tempo düşmanı”dır ki, Fenerbahçe ilk yarı buna takıldı. Çıkana kadar Rodrigues kanadından tempo yüklemek için bir kaç dalış yaptılarsa da muvaffak olamadılar. Ağır stoperlerinin bileşik hatasından gol yediler. Bir türlü işlemeyen oyuna Yanal’ın yapacakları merak konusuydu. “Garanti kartı” Jailson’u da stoper olarak aldı ama buna rağmen İlhan Parlak golle burun buruna geldi. İkinci devre bekledikleri oldu Ankaragücü oyunu bir parça öne taşıyarak alanı genişletince maça renk geldi ve o renk golü getirdi; Emre pası, Kruse işçiliği, Vedat bitiriciliği... Ardından defansif problemler yaşayıp gol yeme riskine girseler de kulüp olarak dışsal tartışmalar nedeniyle gergin geçen haftanın sonunda öyle ya da böyle maçı kazanmayı bildiler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Rakipler Maçın starı tempoyu düşürmeyi başardığında Fenerbahçe zorlanıyor. Yetenekli oyuncuların marifetleri dışında oyuna dair çözümler de gerekmiyor mu?

Haberin Devamı

Maçın starı

Uzun süre futboldan uzak bırakılmasına rağmen takımını hem oynar kılıp hem de savunan Ozan Tufan’a Tolga Ciğerci’yi de ekleyeyim.

Maçın olayı

Zanka’nın gereksiz yere sarı kart görmesi. Ya kuralı bilmiyor üstelik sanırım VAR’dan haberi yok!.. Yani nereden baksan tutarsızlık!

Kısa mesaj

Fenerbahçe gibi sükseli oyunculara sahip bir takım maçı garanti altına almayı becerebilmeli. Yoksa bu tip gerginlikler şampiyonluk yarışında yorucu olur.

YORUM YAZ