MENÜ

Maç berabere kaybeden Terim!

Abone Ol Google News

Biri son maçlarını diğeri başından bu yana doğru oynama güçlüğü yaşayan iki takım ilk devreyi beraberliğe razı düzende geçirmek için sahada. Görülüyor ki sonucu, sevilen tabirle, ‘bireysel hata’lar belirleyecek. Bu nedenle iki takım da sanki organize gol değil ‘duran top’ arıyor. Ki, Fenerbahçe’de Valbuena’nın bunca maç sonra sahada olmasının ilk açıklaması bu olmalı. Nihayetinde Donk kornerden golü yapıyor. İkinci yarı Galatasaray skor güveniyle çullanıyor ve bir korner sonrası golü kaçırınca devamında Alper’in ‘bireysel hatası’yla ikiyi buluyor. Fenerbahçe ne yapacağını bilmez halde geri büzüşüyor! Fakat o ne? Bir VAR penaltısı oluyor ve maçın rotasını yeniden değişiyor. Bu kez Galatasaray manasızca dağılıyor ve akan oyunda Galatasaray defansı öylece bakarken, beraberlik geliyor! Ve maç sonu.. Fatih Terim aldığı maçı ‘yedek teknik direktör’e hediye ediyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray hem skoru hem oyunu üstelik kendi sahasında eline almışken bir puanı kurtarmış olmasının birincil sorumlusu kimdir?

Haberin Devamı

Maçın starı

Mutlaka biri olacak mı? Muslera ve Harun ilk iki... Devamında VAR hakemleri!..

Maçın olayı

Fenerbahçe’ye verilen penaltı diyecektim ama Jailson’un kovalandığı anla başlayan maç sonu Amerikan futbolu görüntülerini analiz edecek VAR hakemlerinin çaresizliği!..

Kısa mesaj

Bir penaltı golü 2-0’dan sonra maçın dengesini böylesine değiştiriyorsa durum hakikaten bilgi değil, ‘ruh hali’yle ilgiliymiş, ben de kabul ettim..

YORUM YAZ