MENÜ

İşleri zor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Burayı en çok hak eden üç takımdan ikisi finalde. Gönlüm Hırvatlar’dan yana. Ancak Fransa, hem disiplinli savunma hem hücum çeşitliliği açısından rakipten üstün.

Kupadaki tüm maçları izlemiş biri olarak itiraf etmeliyim ki, yoruldum!.. Rusya’da izlediğim çoğu maçın benim sevdiğim oyun ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Haniyse özgün bir hikaye çıkaramayan kupanın sonunda burayı en çok hak eden üç takımdan ikisi finalde. Diğeri malum Belçika.

Fransa, hem disiplinli savunma ve becerili savunmacıları hem hücum çeşitliliği açısından maçın favorisi. Rakibi Hırvatistan ise belki de turnuvanın kendi ölçeğinde tek ‘hikaye yazıcısı.’ Benim gönlüm onlardan ya olsa da Luka Modric’in önderliği, Rakitic’in soğukkanlı becerisi onları buraya getirmiş olsa da işleri zor. Yine de oyunlarıyla süsledikleri turnuvayı kupayı kaldırarak daha anlamlı hale getirirlerse şaşmam.

Öyle ya futbol bir şaşırtma oyunu değil mi? Sadece ülkemizin ilham alması için bile kupanın Hırvatistan’a gitmesi kabul edilebilir bir gerekçe değil midir?

YORUM YAZ