MENÜ

İkinci devre ‘Bu iş olur' dedirtti

Abone Ol Google News

Pas oyunu sonuç alsa bile tempo ile icra edilmeyince izleyen açısından hayli sıkıcıdır. Bir dönemBarcelona oyunu için ‘Bu kadar pas yapıyor da ne oluyor?’ sözlerini hatırlayalım! Göztepe için anlaşılır belki ancak koca devre boyunca Beşiktaş’ın vasata yaklaşmakta zorlanan oyunu direkten dönen toplar ile golün bile perdeleyemeyeceği kadar sıkıcıydı. Rakibin kendisine ulaştırdığı onca hatalı pastan pozisyon üretecek olgunluktan çok uzaktaydılar. İkinci devre aktif alanda başta Caner olmak üzere pas aktörü sayısı artıp buna bağlı olarak tempo da yükselince Abdullah Avcı hazırlığı da görünür hale geldi. Gerçi Beşiktaş yakın tarihte çoğunlukla böyledir; ilk devre rölanti ikinci devre sonuç oyunu. İkinci devre oyunu bana ‘Bu iş olur’ dedirtti... Bitirirken ekleyelim, Beşiktaş’ın devre sonu attığı gole yanıt planlayan Göztepe gördüğü reaksiyon karşısında dağıldı. Bu, geçen sene kıl payı ligde kalan bir takımiçin hayırlı sinyal değildir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş 50-70 arası oynadığı oyunu ilk devrenin bir bölümüne de aktarabilir mi? Örneğin, ilk 20 dakikaya... Ve, pas oyunu oynama iddiasındaki bir takım için bu zeminin hali nedir?

Haberin Devamı

Maçın starı

İlk golün asisti ikinci golün bizzat kendisi... Oyuna arkadan katıldığı anlarda Beşiktaş’ı vasatın üzerine taşıyan işlerin sahibi Caner Erkin...

Maçın olayı

İlk devreyi ‘Acaba takım nasıl oynayacak?’ türü kaygılarla izleyen Beşiktaş tribünlerinin ikinci devre oynanan oyunla birlikte maça tıpkı geçmişteki İnönü performansıyla katılması..

Kısa mesaj

Beşiktaş ikinci devre oyununu bir an önce olgunlaştırırsa ortaya Başakşehir maçlarının coşkulu kalabalıklar önünde oynanan ve göze hitap eden bir versiyonu çıkar...

YORUM YAZ