MENÜ

'Göz'ü zirvede!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında lider olduğu haftalarda kendisi için garip kazalar icat eden Başakşehir, pek keyifli görünmüyordu başlarda. Düzeni tutturup Göztepe’yi sıkıştırdığı 10 ila 25. dakikalar arasında da üç dört kez kaleci Günay’a takıldı. Ancak ilginçtir, sonrasında Sabri/Demba/Halil merkezli hücumlara da ‘gönül rahatlığı’yla geçit verdiler. Hatırlanırsa, Samet Aybaba ile Yılmaz Vural “Ülkede takım yok. İyi oyuncun varsa işi bitiriyorsun” mealinde birşeyler söylemişlerdi.

Kerim işi bitirdi

Emre Belözoğlu’nun organize edebildiği ve Demba Ba’nın ‘dalışa’ geçtiği anlarda ‘futbol’u çağrıştıran şeylere tanık olduk. Ve nihayetinde ikinci yarı alanını daha derli toplu savunan Başakşehir, Kerim’in o bildik ve engellenemez slalomlarından birinin ardından da maçı bitirdi.

Gecenin sorusu

Kimseler gitmeyecek, gidenler de ses çıkarmayacaksa ‘stadyum’ adı verilen o koca bina neden yapıldı? Buraya insan getirmenin başka yollarını düşünen var mı acaba?

Maçın starı

‘Star’ çıkartacak bir oyun yoksa da Göztepe kalecisi Günay Güvenç maçın en iyisiydi. Emre Belözoğlu ile Demba Ba da görünürlükte onu izleyen isimlerdi.

Maçın olayı

Ülke gerçeğini inatla görmek istemeyenlere küçük bir anımsatma... Sürekli koşanlar açısından sahanın en iyileri Emre Belözoğlu (37), Sabri Sarıoğlu (33), Emmanuel Adebayor (34) ile Demba Ba’ydı (32).

Kısa mesaj

Takımında kim oynarsa oynasın ve ligdeki yeri ne olursa olsun taraftar dediğin Göztepe tribünü gibi olur... Susmaz...

YORUM YAZ