MENÜ

Gelecek yıllar var daha!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk maçın skoru herkesi rahatlatmış belli ki! Öyle ki Şenol Güneş, ‘rotasyon’dan çok ‘fantezi’ çağrışımlı bir dizilişle sahaya sürmüş takımı. Bir takım ‘bilmediğini oynayamaz’ ancak ilk maçtaki eksik takımın ilk devre durumu idare etmesi gibi bir durum oluştu bu maçta da. Beşiktaş, Almanya’da ‘kırmızı kart’a burada ise ‘Yugoslav faulü’ bilgisine takıldı. Hem Gökhan hem Pektemek, pozisyon başında Ribery’ye makul faul’ yapmayı denese oyun belki başladığı dengede devam edecekti. Oysa Hummels 37’de Love’a benzeri faulü yaparak sarı kart pahasına atağı kesti. İlk devrenin ilhamı ‘Gol atacağız’ diyordu ve üç gol yeseler bile Love ile atmayı da başardılar. Gol de geldikten sonra tribünler bu eğlenceyi hakkınca süslediler.

Gecenin sorusu

Hangi mevkii ve maçta oynarsa oynasın ‘garanti istatistikler’ veren Necip Uysal, Almanya’da doğsa ve orada oynasa Bundesliga takımlarının çoğunun banko oyuncusu olmaz mıydı?

Maçın starı

Akıbeti belli olan maçta yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışan Medel ve Necip Uysal. Ve elbette sahaya dalarak bu dünyada hayvanlarla birlikte yaşadığımızı hatırlamamız için mini bir gösteri yapan o ‘erkek sarman’!

Maçın olayı

Para hedefli ‘endüstriyel futbolda gösteri sadece sahada gerçekleşmiyor. Beşiktaş tribününün onca yılın deneyimiyle bu seviyede bir etkinliği gövdeli bir gösteriye dönüştürmesi...

Kısa mesaj

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nin kalıcı takımı olmak için iyi bir adım attı ama arkasının gelmesi sağlam ve güvenilir planlara bağlı.

YORUM YAZ