MENÜ

Elde kaldı Süper Lig!

Abone Ol Google News

Günümüz futbolunda ‘vakit nakittir’. Beşiktaş, çoğu maçta olduğu gibi ilk devreyi durağan geçerdi. Bu nedenle ilk devre için yazılacak aksiyon sayısı ikiyi aşamadı. İlkinde Dorukhan’ın kenardan getirdiği top üst üste direkten dönerken ikincisinde rakip kornerden golü buluyordu. Onun dışında Beşiktaş ayağında tuttuğu topu gezdirip durdu sadece. Beşiktaş’ın dinlendirdiği ilk devrenin ardından Malmö ikinci devreye güçlü girip yüklenince işler de sarpa sardı. Önce Karius köşeden çıkardı ardından defans arkasına sarkan rakip golü buldu. Yedek kulübesinde oyuna doğrudan etki edecek oyuncusu bulunmayan Şenol Güneş, Babel sonrası çöken sol tarafı Gökhan Töre ile hareketlendirmeye çalıştı. Ancak gol arayan Beşiktaş orta saha ile defansı arasındaki alan genişlediği için Malmö sürekli tehlikeli kontralar buldu. Quaresma’nın kendini attırmasının ardından takımoyundan iyice düşünce iş son beş dakikadaki bireysel belirsizliklere kaldı. Oda olmayınca Beşiktaş için tek yarışma, lige kaldı...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Bu tertip ile Beşiktaş’ın ligde de işi zor. Onlar da devre arasına en az hasarla girmeye çalışacaklardır.

Maçın starı

Golü de atan Marcus Antonsson. Beşiktaş için ise Dorukhan Toköz. Ayakta kalma gayreti ve itirazı nedeniyle... Ve elbette kurtaran Karius..

Maçın olayı

Beşiktaş’ın yedek kulübesinin oyun etkisi olmayan oyuncularla dolu olması!.. Ve diğer ‘olay önerisi’; bulabilirseniz iki takımın maç önü ısınma disiplinini izleyin!..

Kısa mesaj

Üst üste maç yapmaktan şikayet edilen yurdumuzda UEFA’dan da elenen Beşiktaş haftada bir maç yapacak. Bu durum takımı güçlü mü kılar, güçsüz mü? Ya maddi kazanç?

YORUM YAZ