MENÜ

Çok su akar!

Abone Ol Google News

Teknik, taktik, stratejiden öte ‘moral değerler’in önde olduğu ülkemizde gösterişli oynamasa da basit ve bitirici oynayıp kazanarak ilerliyor Trabzon. Bu kazanarak ilerleme hali takımı beslerken rakipleri de tedirgin ediyor ve işler onlar adına hep pozitif yürüyor. Ligde yaşadığı travmatik seyir ve ardından gelen Ersun Yanal kararıyla paralize olan Fenerbahçe ise ne yapacağını şaşırmış görünüyor. Jailson’dan stoper yapma ısrarına bir de Falette’in erken sakatlığı eklenince dün akşam işler onlar için iyice içinden çıkılmaz hale geldi. İki takımdaki sakatlıkların getirdiği belirsizlik ve yeni düzene adaptasyon nedeniyle ilk 10 dakikası hareketli ilk devre ardından ‘uyku modu’nda ilerledi. İkinci devrenin hemen başındaki Fenerbahçe defansının zincirleme hatasında Sörloth golü bulunca Fenerbahçe çözüldü. Peşinden yine bir toplu yerleşim hatası ve yine gol!.. Nihayet dümdüz giden oyuna oyuna Ferdi ve Zajc’ı dahil ederek takımına bir parça beceri katmayı düşündü Yanal. O da golü getirdi. Sonuçta tur için avantaj kabul edilen golü buldu Fenerbahçe ama oyunu o denli vaatkar mı, işte soru bu? Beri yandan rövanş tarihi 21 Nisan’a kadar iki takımın köprülerinin altından çok su akacağı da aşikar!..

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Geçmişte antrenman seviyesinin yüksekliğiyle tanınan/anılan Ersun Yanal takımının bu hali sadece ‘moral çöküşle’ mi açıklanmalı? Acaba ‘moral çöküş’te antrenman modeli belirleyici olabilir mi?

Maçın starı

Durağan maçta Trabzonspor takımının ülkeye yeter oyun çizgisini ihmal etmeden, her daim oyun kurucu Sosa ve her daim gol atıcı Sörloth... Abdülkadir Parmak’ı ile Erce ve Altay’ı da eklemeliyim.

Maçın olayı

89’da genç Ferdi’nin golü yapamaması. O golü yapsa Fenerbahçe takım yapısı ve ülkedeki genç oyuncu politikası yeniden gündeme gelip, tartışılacak. Unutmayalım doğru yol bu; gençlik.

Kısa mesaj

Trabzon coşkun olmasa da kazanmanın yolunu bulmuş ve ilerliyor. Fenerbahçe? Gittikçe çoğalan soru işaretleriyle belirsizlik hattında...

YORUM YAZ