MENÜ

Bundan sonra onlar düşünsün

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir takım düşünün ki her hattında gedik var. Bekinin 'sağ'ı sağ değil, sol... Ortasının direği sakat, kadroda yok... En önün arkasındaki mecburen bir arkada... Yani şöyle; sol bek İsmail Köybaşı, sağ bek. Takımın en kritik karakteri Atiba Hutchinson bizim gibi maçı dışarıdan izliyor. Oğuzhan zayıf olduğu için önde ve forvet Mustafa Pektemek güçlü olduğu için orta saha savunmasına yardımcı...

Rakip ise milyon Euro'luk 'dünya yıldızları'yla dolu Arsenal. Ancak ilk devre ecel terleri döken de bir takım. Kimler mi? Başta milyon Euro'luk takımın kalecisi Szczesny ile dünyayı ve futbolu düşünmekten saçlarına ak düşmüş Arsen Wenger.

Neden mi?

Tüm ilk yarıyı olabildiğince doğru oynayan 'cesur Beşiktaş', ilk devreyi en az 2-0 önde bitiremediyse bu 'futbolun adaleti'nin olmayışıyla birebir ilgili.

Peki ikinci yarı?

Rahmetli annenannem Binnaz Hanım'ın deyişiyle söylersem; "Taş da elinde kuş da!" Sen kuşu elinden kaçırıyorsun. Taşı zaten atamıyorsun! Onlarca pozisyon var! Tamamı heba oluyor!.. En azından 3 net gol pozisyonu buluyorsun ve sen yakaladığını atamıyorsun!

Bu oyunun adı; 'futbol.' Olur böyle şeyler! Mesele aynen öyle. Artık o rakibin senden korkuyor. Yani bizden. Sana düşen şu; sen ondan korkma. Çünkü; büyük Beşiktaşlı Orhan Koçak abimizin Turgut Uyar şiiri üzerine yazdığı şahane kitabın başlığıyla söylersem yapmamız gereken şu; "Bahisleri yükseltmek.'

Bu bahsi kazandık. Onlar bizi yenemedi...

Ve... Gol atamadık ama 'korkuttuk.' BMundan böyle Arsen bizi hafife alamaz. Çünkü, biz 'bahsi yükselttik.' Bundan sonra onlar düşünsün.

YORUM YAZ