MENÜ

Bu oyun tedirgin edici

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yeteneği kadar vurdumduymazlığıyla da tanınan Quaresma nedeniyle maça ‘tek kanatlı’ çıkmak zorunda kalan Beşiktaş, oyunu ilk 20 dakika kısık ateşte tuttu. Ardından Şenol Güneş, Talisca’yı sağa göndererek yemeğin altını açtı ve peş peşe tehlikelerle birlikte gol de geldi. Yine de ilk devre, elbette Alanya’nın geri kümelenerek ‘bekleme oyunu’ oynaması nedeniyle de, o bildik etkisinin uzağında kaldı.

Kalite düşük!

Beşiktaş başarıyla icra ettiği önde baskı sayesinde topu hep ön alanda oynasa da maç, mücadelesi yüksek ancak kalitesi düşük kaldı. 70’e doğru Alanya’nın tehditleri ciddiyet kazanırken tedirginliği artan Beşiktaş, ‘düzen oyun’ndan kontraya döndü ama örneğin Lens’in mecalsiz hali maçı yükseltmeye yetmedi. Beşiktaş maçı kazansa da bu oyun şampiyonluk için tedirgin edici nitelikte.

Gecenin sorusu

Negredo sadece arkadaşları için önde oyunu mu genişletecek? Gol atması için tek seçenek görülen ortalardan da mahrum kalan oyuncuyu ayarlı paslarla kurgulu farklı şablonlar içinde görebilecek miyiz?

Maçın starı

Böylesi bir oyunda ‘yıldız’dan söz etmek zor. Ancak Beşiktaş’ta Fabri, Babel ile Atiba Alanya’da ise Giorgios Tzavellas, Isaac Sackey ve Emre Akbaba göze en batan isimler oldu.

Maçın olayı

Şampiyonluk için değil maç, puan kaybedecek durumda olmayan Beşiktaş’ın kart sorunu. Quaresma’nın yokluğunda Göztepe maçına Atiba, Oğuzhan ve Tolgay olmadan çıkma zorunluluğu.

Kısa mesaj

Hesapladığından fazla puan kaybeden Beşiktaş, oyununu ne yapıp edip yükseltmeli. Böyle de kazanır belki ama kaybedebilir de...

YORUM YAZ