MENÜ

Beşiktaş darmadağın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tahmin edilebilir Bayern baskısını olabildiğince sakin kalarak karşılarken Vida’nın erken atılması ‘hızlı hücum’ planlarını sekteye uğrattı. Buna rağmen Love ve Quaresma ile iki kez kaleciyle karşı karşıya kaldı Beşiktaş. Hem de maç 0-0 iken.. Medel’in zorunlu stoperliğinin ardından orta saha direnci kaçınılmaz olarak düşünce maç Beşiktaş için bir ‘hücum karşılama’ oyununa dönüştü. Buna rağmen sakin, dengeli ve fırsat bulduğunda tehditkar olmayı bildiler.

Robben girdi...

Ancak iki yarı ilkinin aksine panik, kademe hatası ısrarlarıyla başladı ve oyunun güven/denge çizgisi kayboldu. Özellikle Robben girdikten sonra Caner’in ‘görünmez adam’a dönüşüyle de Beşiktaş takım olarak darmadağın oldu.

Gecenin sorusu

Maça Gökhan/Adriano ile yani ‘herkes orijinal bölgesinde’ çıkılsa daha mı doğru olurdu? Ayrıca Love değil de takımla daha çok antrenman yapmış Negredo mu başlamalıydı?

Maçın starı

Oyuna sonradan giren Robben takımı lehine maçı tamamen çözdü. Beşiktaş’ta ise Pepe’nin de desteğiyle kaleci Fabri bu maçta da elinden gelenin en iyisini yaptı.

Maçın detayı

Skoru bir oyuncunun performansına indirgemek için değil kuşkusuz lakin Mircea Lucescu’nun Caner Erkin hakkında ne kadar doğru analiz yaptığı bir kez daha teyit oldu.

Kısa mesaj

Şampiyonlar Ligi buraya kadar ama Şampiyonlar Ligi takımı olmak için ikinci maçı kazanmak şart ve bu mümkün... Bu konsantrasyon lig için de elzem...

YORUM YAZ