MENÜ

Avantür film

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

‘Üç İstanbullu’dan ikisi karşılaşır da aksiyon ve gerilim eksik olur mu? Olursa ayıp olmaz mı? İki takımın alışmadık dizilişlerle sahaya çıkmış olması bir yana ‘sakin’ görünen maçta elle tutulur gerginlik havada öylece asılı duruyordu. Alper’in kendini gereksiz yere attırmasının ardından oyun bir tür ‘avantür sinema’ya dönüştü. Oysa Beşiktaş’ın baskı gayretine rağmen daha rafine oynayan Fenerbahçe gol bölgelerine sızdırmayı başardığı oyuncularının yüksek yüzdeleri sayesinde istediğine ulaşmış ve maç, ‘futbol oyunu’na evrilmişti. Ancak Quaresma’nın atıldığı pozisyon ve ardından yaşananlar ‘avantür’ü bu kez ‘gerilim filmi’ne çevirdi. Kısa sürede dinginleşen oyun gösterdi ki, bütün oyuncular istediklerinde pekala efendice oynayabiliyor!.. Sonuçta üç beş ‘tekaüt futbolcu’ şu oyuna duyduğum muhabbeti elimden alırken sonuç ya da teknik taktik üzerine yazacak halim de yok ya!..

Gecenin sorusu

Bu ülkede futbol adı verilen oyun ne zaman ‘hakemi etki altına alma oyunu’ olmaktan çıkıp performans, bilgi, atletizm, beceri oyunu haline dönüşecek acaba.

Maçın starı

Sakin kalmayı başaran başta Mehmet Topal, Talisca, Aatif, Negredo, Şener ve diğerleri.

Maçın olayı

Say say bitmez ama bari bu başlık futbol içi olsun! Bonservisi alınan Lens’in üçe bir pozisyonda topu paylaşmayıp kaleye nişan almaya uğraşırken kaptırması ve dönüşte Şener’in golü bulması.

Kısa mesaj

Velev ki, hakemin kararları yanlış! Bundan futbolcuya ne? Biz futbolu, futbolcuyu izliyoruz hakemi değil!..

YORUM YAZ