MENÜ

Arena'ya kadar 3 puan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

GAZiANTEP: Beşiktaş, gol konusunda ligin en problemli takımı olan Antep karşısında sıkıntı yaşamaz. Önde sadece Muhammed’e bel bağlamış Antep önünde mücadelenin ilk yarısındaki tempo ile sonuca gidebilirse Galatasaray’ın düştüğü ‘skor sıkıntısı’na düşmezler.

AKHiSAR (D): ‘Ununu elemiş eleğini asmış’ takımlardan biri olan Akhisar maçında Sosa ve Tolgay benzeri becerili oyuncuları durduracak olan, Manisa zemini olacaktır. Sınırlı hücum yeteneğine sahip Akhisar’da Bilal-Güray ikilisine üretilecek çözüm, sorunu yarı yarıya çözer.

KONYA: Aykut Kocaman’ın toparladığı Konyaspor, özellikle savunma anlamında ciddi ezber oluşturduysa da Beşiktaş, ‘problem çözecek’ oyuncularının fazlalığıyla bu maçı kayıpsız atlatır. Bu tip maçlarda Olcay-Töre gibi kenar oyuncularının katkısı skor almada önemli olacaktır.

GALATASARAY (D): Ben ligin bu maça kadar dengede gideceğini tahmin ediyorum. Sonucunu kestirmek zor ama maçın bir ‘Slaven Bilic maçı’ olma zorunluluğu var. Planlama, hazırlık, strateji... Her şey onun elinde. Ve bu maçın sonucu büyük ihtimalle Bilic’in Beşiktaş kariyerini belirleyecek. İstatistikler Galatasaray’ı gösteriyorsa da bir derbi kazanıp şampiyon olmak gibi bir sınıra gelmiş olmanın Beşiktaşlı oyuncuları farklı bir enerjiyle sahada oynatacağı da açık.

GENÇLERBiRLiĞi: Ligin en ters takımlarından biri. Değişik ve belirsiz tarzlarıyla her takıma sıkıntı yaratabilirler. Ancak eğer buraya kadar getirirlerse Beşiktaş kadrosunun o moralle ‘dereyi geçip çayda boğulmayacaklarını’ düşünüyorum.

YORUM YAZ