MENÜ

Alanya golü bulsa işler nasıl olurdu?

Abone Ol Google News

“İzlenir futbol” beklentim düşüktü. Cumadan bu yana öyle maçlar izledim ki, iyice düşürdüm beklentiyi. İlk devre Beşiktaş rakip ceza sahasına üç, dört kez girebildi. İsimler Atiba ile Dorukhan’dı. Tuhaf değil mi? Aynı isimler kendi ceza sahası önü ve içinde de en görünür Beşiktaşlılar’dı! Nafile geçen devrenin ardından önce N’Koudou sol çizgiden kopup köşeden ceza sahasına daldı ve penaltı aldı. Ardından Ljajic yerine oyuna giren bir diğer kanat oyuncusu Diaby kendisinin yapması beklenen işi Burak’a yaptırarak golü buldu. Maç koptu diye düşünenler varsa da Dorukhan’ın sakatlanmasının ardından işler değişti. 75. sonrası Alanya topu da oyunu da aldı. Oysa çoğu maçında olduğu gibi Avcı Başakşehir’in ilk dönemini çağrıştıran bir tarzla işlerini görüp lider olmuşlardı. Bu arada Beşiktaş savrulduysa da fırsat oyunu da yakaladı ama yapamadı. Sahi, o arada Alanya bir gol bulsa maçın seyri nasıl gelişirdi acaba?...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın kanatları çizgide oynuyor. Acaba kanatlar üç, beş metre içeri alınarak hem kaleye yakınlıkları sağlanıp (N’Koudou’nun penaltı aksiyonu gibi) hem defans oyuncularının hücum kanalları açılabilir mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Bir gol bir asist istatistiği veren Burak gibi görünse de özel bir sporcu olduğunu her maç gösteren Atiba. Maç öncesi karnı ağrısa Beşiktaş’ın oyunu ne olur kimbilir?

Maçın olayı

Beşiktaş’ın önde götürdüğü maçta oyunu kaybeder gibi oluşu... Bir de şu, 2-0 önde iken ve rakip oyuncu sarı kart alacakken Oğuzhan’ın hakemle girdiği manasız münakaşa. Üzerine bir de kontraya neden olan top kaybı yok mu?

Kısa mesaj

Abdullah Avcı, “Antrenörlüğümü tartıştırmam” türü manasız polemiklere batmadan süratle saha içi kavramlara dönmeli. Milli takım arası bu iyileşme için bulunmaz fırsat.

YORUM YAZ