MENÜ

Bayram yakın!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’a geldiği ilk dönemde ‘Panter’ gibiydi Baros... Son dört haftada ise adeta kayboldu gitti. Yeni pembe kramponlarıyla, kaçırdığı gollerle tam ‘Pembe Panter!’ olacaktı ki, dün gece kendini kurtardı. Üç gol atınca, ‘Kezman’laştığı dönem son buldu.
Galatasaray adına sahanın bir başka yıldızı kuşkusuz kaleci De Sanctis idi. İşte Skibbe’nin takımı, ancak bu kadar oluyor. Ali Sami Yen’de oynayacaksınız... Tribünler dolu... Ve sahanın en iyi isimlerinden birisi kaleciniz olacak.
Skibbe kenarda, Kalli tribünde. Yazık bu taraftara. ‘Gönüllerin Başkanı’ Adnan Polat’ın bu iki teknik direktördeki inadıyla, yöneticilik birikimini açıkçası bir araya getiremiyorum.
Bu takım Galatasaray ve tarihinin en iyi kadrolarından birisine sahip. Skibbe ve Kalli’yi unutun, bu takımı hocasız sahaya çıkarın, bundan daha iyi sonuçlar alır. Skibbe resmen bu takımı bo-zu-yor. Tutmadı, tutmayacak da.
Hacettepe karşısında oyuna iyi başlayan, ilk yarının son 20 dakikasında kalesinde kabuslar gören, rakibin kartlar görmesinin ardından biraz daha iyi oynayan bir takım vardı sahada. İşte Galatasaray’ın dün geceki özeti bu kadar.
Tozo’nun ikinci sarı kartı futbol katliamının taa kendisi. Bu Süleyman Abay’ın değil, kuralı koyanın hatası. Rakibi formasından çekmekle, ‘sarı kart gösterir misin’ demek aynı suç kategorisinde.
Top Başkan Adnan Polat da... Bayram yakın. Skibbe’yi bugün göndersin, Galatasaraylılar’a en güzel hediyeye verir.

YORUM YAZ