MENÜ

Şimdi kaza yapılır mı?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çok değil, iki gün önce yazdık... Başlığını da ‘Son viraj’ koyduk. Futbolu bitiren Olimpiyat Stadı’nın rüzgârını, kötü atmosferini, olumsuzluklara dikkat çektik. Büyükşehir’in ligdeki durumu, ‘bu maçı onlar için önemli kılıyor’ dedik; şampiyonluk yolunda her futbolcu Kara Kartal için gerekli, lüzumsuz kart görülmemesi için uyardık. Ne oldu?.. Az seyirci, İnönü’ye benzemeyen atmosfer, bilenen Büyükşehir, 1 hafta önceki sorumsuz kartın benzeri ile Bobo’nun atılması, erken kalınan 10 kişiyle kaybedilen 3 puan. Önlemini alması gerekenler şimdi eminim, ‘Ders çıkarmalıyız’ diyorlardır. İyi de; ligin sonu gelirken ders çıkarmak değil, ders olacak işler yapmak gerekmez mi?
6. dakikada Necati’nin iki aksak stoperin arasına bıraktığı top ile İbrahim Akın’dan gelen gol. İyi bakan göze, Siyah-Beyazlılar’ın zayıf yerini gösterir şekildeydi. Cisse’nin sakatlığı, Torama’nın işgüzarlıktan gördüğü kart ile boşalan göbek; maç boyunca stoper olup olmadığını anlamadığımız Gordon’un da hatalarıyla Büyükşehir için define adası gibi oldu.
Son haftaların formsuzu Serdar Özkan’ın çabası yeterli değildi. İlk 15 dakika alan daraltarak ve yakın oynayıp yardımlaşarak mücadele eden Büyükşehir karşısında, Beşiktaş zorlandı. Biraz da panikten oyun disiplinini kaybeden rakibi boş alan bırakınca, Beşiktaş istediği golü bulabildi. Kanadı çalışmayan, kaleye direkt paslarla gidemeyen Kara Kartal’da bunları yapacak futbolcu Delgado olmalıydı, onun da canı oynamak istemiyordu. Öne çıkanı olmayan takım halinde kötü oynayan Beşiktaş, bizim beklediğimiz ama başkalarına sürpriz gelen sonuçla kötü bir Cumartesi geçirdi.

YORUM YAZ