MENÜ

Neresi doğruydu?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçen haftanın iki mağlubu karşılaştı İnönü’de dün gece. Ve bu haftanın mağduru Beşiktaş çıktı 90 dakikanın sonunda. Neresinden başlayıp, neresini eleştirebilirsiniz... Oturup, düşünseniz aklınız bulmacaya döner.
Bir hafta önce kötü oynamadan kaybetti dediğimiz Siyah-Beyazlılar, saç-baş yolduracak ne varsa yaptılar. Ankaraspor bilinmeyen bir takım değil. Hem birbirlerine yakın oynuyorlar, hem yardımlaşıyorlar, hem de dönen topları topluyorlar. Orta sahayı da Hürriyet ve Adem’le kontrol edip, kalelerinden rakibi uzakta tutuyorlar. Böyle bir takıma, Beşiktaş tek Sivok yalnızlığıyla, arkası ve önü kalabalık ortasında adeta beli kırık başladı. İlk 30 dakika futbol oynamadı, sanki ‘debelendi’. Bir de İbrahim Üzülmez tarafı otoban gibi olunca işler sarpa sardı. Ne pas yapabildiler, ne oyunu kontrol edebildiler, ne de kalelerinin uzağında tutabildiler. Bu kadar yapamadığınız olursa, elini kolunu sallayarak Ankaraspor da gelir, Neca ile adeta resim çektirir gibi, kendi evinde sana golü atıverir. İlk yarının sonuna doğru toparlanmasa Beşiktaş, daha doğrusu Ankaraspor yorulmasa maçın sonundaki skor ilk yarının sonunda çıkabilirdi. Ne bekliyor taraftar böyle bir 45 dakikanın sonunda?.. Elbette ki, sonuna kadar mücadele eden, dengeli oynayan, kazanma hırsıyla taraftarına bayram yaptıracak bir takım(!) ama, araki bulasın...
Düşünün!.. Maçın adamı; Rüştü. Unutmadan söyleyelim, maçın kahramanı ise; Beşiktaş’tan Sivok’tu. 52.dakikada zaten zorlanan Beşiktaş’a Rüştü’yü yerinden kıpırdatmadan bir gol attı. Sonra kırmızı kartla kendini attırdı. Bir de Rüştü’ye o pozisyonda sarı kart göstertirdi. Eee... Daha ne yapabilirdi ki bir kahraman! Beşiktaş’ın yabancılarında bir arıza var... Dikkat!!!

YORUM YAZ