MENÜ

Nerede kalmıştık

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Soğuk havanın, ısıtıcısı oldu dün sahadaki Sarı-Kırmızılı futbolcular. Nerede kalmıştık dercesine Fenerbahçe maçında bıraktıkları yerden, aynı oyun disiplini ve aynı kazanma isteğiyle geceyi taraftarı için bayram yerine çevirdiler. Manisa’nın sert olmayan ve az koşarak boş alan bırakıp oynaması, tam da Cim Bom’un istediği oyun stiliydi.
Arda, sanki maçın bütün anahtarlarını üstünde taşıyor gibiydi. Neresi kilitliyse, orayı bir çilingir edasıyla açtı. Sıkışıklığı Cim Bom adına bolluğa çevirdiği anlarda; Barış, Hakan, Ümit Karan’da meyveleri topladılar. Topal’ın koşuları gecenin çalışkanlık güzelliğiydi. Barış’ın ise, Topal’ın ön tarafındaki bölgeyi kontrol etmesi, önümüzdeki günler için iyi görüntülerdi. Servet ve Emre gecenin hem en talihlileri hem de en talihsizlileri oldular. İlk yarı müşterisiz otelde kalır gibiydiler, ikinci yarı ise önlerinde bol müşteri buldular.
Aynı şeyler Orkun içinde geçerli. İlk tehlikeli topu Rafael’le yaşayan Orkun, bu dakikadan sonra gelen bütün topları kalesinde gol olarak gördü. İkinci yarıya başlarken Yılmaz Hoca, kanatları kullanmayı düşünmüş olmalı ki, ön liberodaki Ümit Bozkurt’u sağ beke, sağ bekteki Şener’i de onun önüne, sakatlanan Celalettin’in yerine ise Ferhat’ı alarak kenarlardan Galatasaray’ı avlayabileceğini hesapladı. Bunda da haklı çıktı. Martinez’e ‘Süper Lig’e hoşgeldin’ gecesi düzenleyen Cim Bom’un seyircisi, şampiyonluk istiyorsa takımını yalnız bırakmamalı.
Galatasaraylı futbolcular da doksan dakika bitmeden, maçın bitmeyeceğini bilmeli ve taraftarların yüreğini ağzına getirmemeli.

YORUM YAZ