MENÜ

İstenmeyen veda

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Grubun son maçı Galatasaray için erken gelen golle adeta başlamadan hüsranla bitti. Tarık Çamdal’ın seyrettiği, Sinan Bolat’ın kapadığı köşeden yediği golle Podolski’nin ustalığı kadar zincirleme kaza yapan Galatasaraylı futbolcularında katkısı vardı. Çok geçmeden çıkışta çıkarken kaybedilen 11. dakikada gelen 2. gol takımımızın hem moralini hem isteğini kırdı. İngiliz ekibi, kendi liginde de uzun oynamayan, genelde pas oyununu tercih eden ve topu çabuk çeviren ikinci bölge hakimiyetini sürekli elinde tutmaya çalışan bir ekip. Bu bilinen taktik şablona karşı Cim Bom önlem üretmekte zorlandı.

Kuvvet ve çabuklukta rakip üstünlük kurdu. Bir de buna doğru kullanıp yönlendirmek eklenince ilk yarı takımımız adına kabusa döndu, attığından daha fazlasını kaçırdı Arsenal. Tarık tarafının göçük olduğunu Hamza Hoca farkedene Umut’u oraya çektiği ana kadar sürekli hücum yedi Cim Bom o kanattan.

Umut’ta çizgi oyuncusu olmadığı için aslında bu yama gibi önlem oldu. İkinci yarı çizgi kontrolü Yasin’e verilip yetersiz Tarık çıkarılıp yerine avrupayı görmüş tecrübeli Hamıt konunca ve takımda bu skorun kendine yakışmadığını düşününce roller değişti. Sürekli iki uzun stoperin olduğu bölgeye yandan anlamsız ortalar devam etse de Sarı Kırmızı baskı güzeldi. Ancak Arsenal sistemini oturtmuş alanı doğru kapatarak oynadığı için Cim Bom adına pozisyon üretmekte kolay olmadı. Neticede istenmeyen veda bildik bir skorla oldu.

YORUM YAZ