MENÜ

İnan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son haftalara yaklaştıkça Selçuk’un inanarak sahaya bakması takımdaki hem organizasyonu hem de motivasyonu artırıyor. Üzerindeki yükün ve kontrol ettiği alanın büyüklüğünün getirdiği zorluğa rağmen o da büyüyor. Bitiş çizgisine Galatasaray’ı taşıyor.. Ve tribünler... Onlar da inanıyor. Arana’da Cim Bom’u koşturuyor. Cuma akşamı olmasına rağmen dolu tribünler, gelen takımlara şampiyonluk şarkısı ile baskı koyuyor.

Sarı-Kırmızılılar için sıkıntı, Arena’ya gelenler hep aynı işi yapıyor. Kısmen yatıp kalkıyorlar, vakitten çalmaya çalışıyorlar ve Galatasaray’ı bekleyerek oynuyorlar. Konyaspor da böyle yaptı. İkinci bölgede Galatasaray’ı bekleyip alan daraltarak dikine pas yerine, Cim Bom’u yana pas yapmaya zorladılar. Böylelikle tempoyu düşürüp rakipten top çalmaya çalıştılar. Kontraya iyi çıkan Konya, aslında net pozisyonlar da buldu. Son vuruşlarının iyi olmamaması Galatasaray için şanstı. Böyle kilitli gecelerde Sneijder, kendinden bekleneni vermeli. Saklanarak, kaybolarak değil; daha fazla sorumluluk alarak beklentileri karşılamalı. Dün gece Cim Bom’un üretkenlikteki diğer zorluğu, çabuk çıkamaması; çıktığı zaman da üçüncü bölgede çoğalamamasıydı.

Sabri önemli isimlerden biriydi

Kanatları da sonuçsuz atak yapınca, etkisiz Bruma ve Yasin’le çok zorlandılar. Geç de olsa Çolak müdahalesi, yerindeydi. Sabri ise Selçuk’un yanında gecenin önemli isimlerinden biriydi.

YORUM YAZ