MENÜ

Gecenin rengi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçmiş derbilerde bu kadar erken sarı ve kırmızı kart çok hatırlanılır değildir. Daha 7. dakikada 3 sarı kart vardı, 45. dakikada ise 7 sarı kart ve 1 kırmızı kartla futbolsuz ilk yarı tamamladı.

Ligin birinci ve ikincisinin oynadığı futbola(!) bakınca; ‘bu nasıl birlik’ dersiniz. Taktik ve tekniği anlatacak, her iki takımın da artı ve eksilerini ortaya koyacak yazıyı yazmak yerine tekme ve küfür saydık. Bir de hakemin şaşkınca, üstelik de tecrübeli olmasına rağmen, gösterdiği ve göstermediği kartlara baktık. Aslında geceyi çok isteyen aldı. Zaten pozisyon zengini de Galatasaray’dı. Sneijder’in golünde onun vuruşu, Melo’nun topu indirişi gecede konuşulacak tek futbol estantanesiydi. İlk yarı; Sarı- Kırmızılılar, Fenerbahçe’yi yıldırarak pas yaptırmayınca, maç öncesi etkili olarak söylenilen iki kanadı ve öndeki iki çabuk adamı kullanılamaz hale geldi. Semih, Sneijder ve Drogba, katkı koyanlardı.

İkinci yarı; Galatasaray, yıldıran baskısını biraz hafifletince, Fenerbahçe eksik olmasına rağmen pas yapmaya başlayarak 20 dakika oyunu dengeledi... Sonra yine gecenin isteyeni ve hakkı olan Cim Bom sonucu yakaladı. Beklenilen futbol kalitesinin olmadığı, beklenilen oyuncuların atıldığı, Bülent Yıldırım’dan beklenmeyecek kadar kötü maç yönettiği bir derbiyi daha, yine futbolunu konuşamadan geride bıraktık.

YORUM YAZ