MENÜ

Tarzan'ın affı yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ankaragücü taraftarı ile takımın teknik direktörü Ümit Özat arasında, Özat’ın maymun aslan benzetmesi ile başlayan gerilim dünkü maçta tavan yaptı. Yaşanan olayların önüne geçtiği maçta kontratak futbolunun ülkemizdeki iyi uygulayıcılarına sahip Manisaspor’un sahasında kazanmak isteyen Ankaragücü karşısında kora kor mücadelesi vardı.

Isaac ve Simpson gibi iki hızlı golcüyü, pivot santrfor Kahe ile birlikte kullanan Hikmet Karaman, deplasmanda kazanmak için oynadı. Manisaspor ilk dakikadan itibaren oyun düzenini sahaya daha iyi yansıttı. 25’te hatalı çıkış yapan Ankaragücü kalecisinin boşalttığı kaleye şık bir kafa vuruşu yapan Kahe takımını deplasmanda öne geçirdi. 0-1.41’de Metin Akan, Ankaragücü’nün beraberlik golünü attıktan sonra, Ümit Özat ile seyirci arasındaki sürtüşme başladı. 44’te Metin’in şutu direkten döndü.
Savunmayı unuttular!

Ankaragücü ikinci yarıda daha baskılı gözükürken, Fatih Tekke’yi de oyuna aldığı son bölümde defans güvenliğini unutma yanlışını pahalıya ödedi. 89’da Simpson’un pasıyla hareketlenen Mehmet Güven Manisaspor’u 2-1 öne geçirdi. 90+2’de de sahneye yine Mehmet çıktı ve sert bir vuruşla skoru 3-1’e taşıdı.

Maç sonunda, “Ümit gidecek dava bitecek” diye bağıran Ankaragücü taraftarı, Özat’tan önce teknik direktörlük görevinde bulunan Manisaspor çalıştırıcısına da sevgi gösterisinde bulundu.

YORUM YAZ