MENÜ

Bu adam nereden!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Bu adam dünyalı değil. Kesin dopingli. Robot gibi yahu bu herif!” İşte Wimbledon tek-erkekler finalini izlerken Djokovic hakkında yapılan benzetmelerden bunlar sadece birkaçı. Sırp Novak Djokovic ezeli rakibi Roger Federer’i 4 sette yenerken bizlere de tenisin en güzelini gösterdiler. Hele ikinci setin tie-break oyununu unutmak pek olası olmayacak. Sizleri bilmem ama bu yıl Wimbledon’da ben güzel tenise bir kez daha hayran oldum.

Bu vesile ile bize bu turnuvayı en kapsamlı bir şekilde izlettiren yayıncı kuruluşa da bilhassa teşekkür etmek isterim. Hele hele olmadık yerlerde zorunluluktan da olsa ucuz reklamlarla araya girip izleyeni deli etmedikleri için de ayrıca teşekkür etmek isterim.

Maç hakkında yazılacak fazla bir şey yok. Tenisin bittiği yerdi. Her iki oyuncu da fevkalade puanlar oynadı. En kritik anlarda çıkardıkları vuruşlar onların kalitesini bariz bir şekilde ortaya koyuyordu. Bunlara bizlerin ekleyeceği bir şey olabileceğini sanmıyorum. Federer’in ödül töreninde söylediği gibi: Nole çok üstündü… Sadece bugün değil. Dün, geçtiğimiz hafta, önceki ay, yıl başı, 2014’te ve 2013’te!

Bu arada Wimbledon gibi bir turnuvanın ödül töreninin sadeliğini görmüş olmalısınız. Bu bizde olsaydı sahada kaymakam, yerel emniyet kuvvetleri komutanı, belediye başkanı, vali, spor teşkilatının bir mensubu, beden terbiyesi müdürü, spor bakanı, yerel bir milletvekili, sponsor pazarlama müdürü, sponsor genel müdürü, tesis başkanı ve aklıma gelmeyecek niceleri…Çoğu da yapılan etkinlikle alakasız konuşmalar yapar insanı geldiğine geleceğine bezdirir. Oyuncu olarak da şampiyonluğu kazandığınıza mı sevineceksiniz yoksa nerden düştüm buraya mı diyeceksiniz bilemezsiniz! Şu işi sadelikle yapmayı da er geç becerebileceğiz inşallah...

Bu arada İpek Soylu adında bir teniscimiz Bursa’da oynanılan 50.000$ ödüllü ITF Turnuvasında şampiyon oldu. Bildiğim kadarıyla bir Türk Kadın Teniscisinin bu çapta bir turnuvada aldığı yegane şampiyonluk. Kendisi ve tüm ekibini kutlar devamının gelmesini dilerim.

Hoşkalınız.

YORUM YAZ