MENÜ

Aldatılan Kadın !

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bunların başında da ulusal havayolumuzun medeni yüzü Danimarkalı Caroline Wozniacki gelir. Bu güzel kız tenis yaşamında şimdiye kadar hiçbir grand-slam kazanamamış ve ilk 10 sıradaki raketlere karşı performansının feci olmasına rağmen tam 67 hafta zirvede kaldı. Ama son birkaç aydır bu kıza bir şeyler oldu. Eskiden sahada kafası kesik tavuklar gibi şaşkın koşuştururken birkaç hafta önce Serena Williams’a kafa tuttu sonra da dün Sharapova’yı yendi (64, 26, 62). Oynadığı tenis eskisinden zevk veriyor. Sürekli top çevirmek yerine artık puanı kendisi almaya uğraşıyor.

Ben biraz sosyal özürlü olduğum için bu konuda bizim evin tartışmasız tek hakimi eşim Hande’dir ! Ona göre bu kızcağız düğün davetiyeleri bile konuklara gönderilmiş bir evliliğin arifesinde profesyonel golf şampiyonu nışanlısı tarafından terk edildiği için artık tüm rakiplerini Mcİlroy olarak görüyor ! Tanrı geriye kalan rakiplerini korusun ! Kafasını ve konsantrasyonunu yitirmezse çeyrekte sempatik İtalyan Errani’yi de geçeceğini düşünüyorum. Ama önce sabır gerek.

Kadınların sürpriz ismi ise İsviçreli Belinda Bencic. 17 yaşındaki bu kız önüne gelen herkesi devirip çeyreğe çıktı. Herkes te derken yabana atmayın : Kerber 7, Jankovic 10. sırada. O ise daha 58 ! Antrenörü de Hingis’in annesi Melanie Molitor. Şimdi karşısında oyununu pek beğendiğim Çinli Peng var.

Erkeklerde ise Federer kötü başladığı ve ilk seti verdiği bir maçtan sonra öyle bir vites yükseltti ki tutabilene aşk olsun (46, 61, 61, 61).

Bugün (Pazartesi) tüm maçlar korakor keçmeye aday. Ama öncelikle Tsonga-Murray…İngiliz eğer acı çekiyormuşcasına (!) oynamaktan vazgeçmezse yine final görmeden turnuvaya veda eder zira Tsonga formunu yine buldu. Djokovic-Kohlschreiber maçları da hep çekişmeli geçmiştir. Hem akıl hem yetenek her iki teniscide de bol. Robredo’nun Wawrinka’ya, Nishikori’nin ise Raonic’e istatistiksel üstünlükleri var.

Kadınlar ise bu yıl öyle bir sürprizler gösterdiki bir tahminde bulunmak çok zor. Ama Serena Williams’ın güle oynaya finale hatta şampiyonluğa ulaşacağını düşünüyorum. Ortadakilerin hiçbir ona rakip olabilecek evsafta değil. Hoşkalın.

YORUM YAZ