MENÜ

Sürpriz takım!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Adımızın ‘sürpriz takım’ olarak anılmasından rahatsız olduğunu söylüyor Terim. Namımızın bu isimle değil, istikrarı yakalayan bir ekip olarak yayılmasını istiyor. Peki, ama nasıl...
Nuri Şahin bir maç önce oyuna müdahale edecek adam olarak seçilirken, bir sonrasında neden umutsuz vaka durumuna düşürülür. İstikrarı yakalamak, balık yakalamaya benzer bir şey olmasa gerek. Halil Altıntop’un kaçırmaması gereken pozisyonlar, zar zor bulduğu formasını kolay kaybedeceği endişesi yüzünden kaçıyor.
Herzamanki gibi kilitli kaldığımız oyunda, kazanma hamlelerimizi ikinci yarının, ikinci bölümüne taşıdık. Bu denli mücadele gücü yüksek bir rakiple oynayacağımız aşikar iken, zaten Nuri ve Arda’yla başlamak yanlıştı. Son bölümde Uğur Boral ve Yusuf’un eklenmesi ceza alanına daha çok yaklaşmamızı sağladı ama bize sonuç aldırabilecek tek oyuncu Sabri’yi, Bosna maçındaki gibi öne iterek kullanamadık.
Karambolden lehimize düşen pozisyonlar bize galibiyeti getirecek tek faktördü, onlarda da hem şansız hem de beceriksizdik. Kaleci Pavel Londak’ı da bu pozisyonlarda yok saymıyoruz. Çok önemli bir 2 puan daha kaybettik. Her maçın hikayesi ayrıdır kuşkusuz, ne var ki Bosna’nın 7 attığı bir takıma, deplasmanda da olsa, tek gol kaydedememek bize sadece nam saldığımız ‘sürpriz takım’ kimliğinde bir artı getirdi o kadar.

YORUM YAZ