MENÜ

Sert yapma!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rakip oyunda biraz sert yapınca, Beşiktaş’ın narinleri sahada buhar oluyor adeta. Oysa, futbolun içinde kavga da var, sertlikte. Beşiktaş çok efendice, kız kılıklı kalıyor böyle ortamlarda. Tabii bir de zemin var, mazeret gösterilebilecek.
Kartal’ın tek kavgacısı Cisse. O da oyunda yok. Ertuğrul Sağlam’ın yerine seçtiği adama bakar mısınız! Ricardinho. Maç bittiğinde formasının ütüsü bile bozulmadan gidiyor tünele.
İstatistikleri almadan bu notu düşüyorum ama bu kadar çok faul düdüğünün çalındığı başka bir maçı az hatırlıyorum. Türk savunmacıların kabalığı bir kez daha seriliyor gözlerimizin önüne.
Kafaya çıkmak değil onların ki, kafa göz yarmak adeta. Nitekim, Beşiktaşlı İbrahim, ilk yarının uzatma dakikaları gösterildikten sonra kaş yapayım derken, göz çıkarıyor ve cezalandırıyor takımını. Tıpkı Rize’de olduğu gibi.
İkinci yarıda top oynamaya niyetlenen Kayseri’de Cangele, tam Gökhan Zan’a havlu attıracakken, Kaf Dağı’ndan bir genelge ile kulübeye çekiliyor.
Beşiktaş kanadından bakıyoruz ikinci yarıya. Maalesef Tello bile eskisi gibi candan bakmıyor takımına. Delgado’nun sırrını söyleyeyim size; Ricardinho sahadayken asla.
Rakipler uyandı artık. Ortamı azıcık ger, biraz sert yap, süt dökmüş kediye çevirirsin Beşiktaş’ı.
Bir teknik direktör karakteri bu kadar mı yansır sahaya!
Sahi, ne kadar da şovelyeciydi, yeni transfer stoper Gordon’un 89.dakikada oyuna gol umudu olarak sokulması!

YORUM YAZ