MENÜ

Sabri'nin dönüşü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Arda-Hakan Balta, Sabri-Colin Kazım kanatları hariç bölgesel olarak ilk kez yan yana gelen oyuncularla sahaya çıkmak zorunda kalmamız bir uyum sorunu yaratacaktı doğal olarak. Bunca eksiğe karşılık Fatih Terim’in tercihleri yine de sorgulanacak cinstendi. Her fırsatta Mevlüt, ilk fırsatta Batuhan seçim sebebi olabiliyorken Halil Altıntop niye hep ikinci plandadır. Ya da Mehmet Yıldız hiç mi bir şans hak etmez.
Volkan’ın büyük hatasıyla geriye düştükten sonra ikinci yarıya Fatih Terim, Nuri’nin de oyuna girmesinden sonra küçük bir plan tadilatı yaparak başladı. Colin Kazım daha çok forvete yakın düzende içeri kat ederek oynamaya başlarken, Sabri kanadın esas taşıyıcı elemanı rolüne soyundu. Ve ikinci yarıda gösterdiği performans gerçekten müthişti. Oyunu tek başına forse etti. Halil Altıntop ve Yusuf’un oyuna girişi, Ayhan’ın kenara alınması neredeyse her seferinde başvurduğumuz ikinci yarılardaki risk anlayışımızdı. Ne var ki yorulan Bosna bu zaafımızı kullanamadı. Sabri’den sonra Colin Kazım, çıkana kadar Ayhan, savunmada da İbrahim Kaş sahadaki en iyilerimizdi.
Bu üç puandan sonra Estonya maçını da kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Kredimiz yok, sonrasında da bizi zaten final bekliyor.

YORUM YAZ