MENÜ

Nobre'den başkası yalan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sağlam’a göre büyük bir haksızlık var ortada. Bu kadar eleştiri insafsızca. Ama dönüp, takımına bakmıyor. Topun ağzında çıkıyor Hacettepe maçına. Çok zor durumda. Peki bunu hissedip, en azından hocaları için, canını dişine takan oyuncusu var mı sahada?.. Ne gezer. Yarısından çoğu, bırakın yüreğini ortaya koymayı, kılını bile kıpırdatmıyor... Serdar Özkan hariç... O kılını kıpırdattı mı, hemen kılı dönüyor!.. İşte Sağlam’ı bu cendereye sokan, taptığı vazgeçilmezleri... Çoğu sahte okey. Baktılar namlunun ucu hocalarına döndü, ‘Hayat nasıl olsa devam eder’ deyip, geçiyorlar. Sağlam, zamanında vazgeçilmezlerini savaşanlardan saptayabilseydi, iş bu noktaya gelmezdi. Bu doğrultuda, Nobre, hocasının ibret alacağı daha neler yapabilir ki!
Hacettepe, kendi alanında sahayı ne kadar daraltıysa, Beşiktaşlı oyuncular da hep bu kalabalığa dalıp, hücum geliştirmeye çalıştılar. Tabii sayısız denemelerinin tümü sonuçsuz kaldı. Kendilerini yiyip, bitirdiler. Kanatları kullanıp, o kalabalığı dağıtmaya yönelik bir hamle de gelmedi kulübeden.
İkinci yarı, Holosko ve sonrasında Uğur’un katılımı ile biraz daha topu kendi takımında tutabilme ve öne çıkabilirlik eklendi. Cisse’nin kötü oyunu, maç boyu Beşiktaş orta alanını olumsuz etkiledi. Sadece Nobre, neredeyse her bölgenin bir fazla yardımcı oyuncusu olarak, geceye adını yazdıran özveri abidesiydi. Osman Özdemir’in kritik son bölümde, en etkili oyuncusu Zoko’yu oyundan alması, Beşiktaş’ı en fazla rahatlatan gelişme oldu.

YORUM YAZ