MENÜ

Keramet sahipleri

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konyaspor’un nasıl bir savunma anlayışı içinde olacağı sır değil. Zeminin durumu apacık ortada. O zaman Mustafa Denizli’nin ofansif anlamda tercih ettiği dörtlüden verim alma düşüncesi hangi futbol aklının ürünü. Yusuf-Tello-Bobo vasat bir agresif direnişte bile ilk elden pes edecek oyuncu tipleri... Biraz Holosko için doğru tercih desek, onun da formsuzluğu hatta 4 gün önceki kupa maçında yaşadığı bilek sakatlığı dünkü Konya zeminine ilk onbirde çıkmaya engel teşkil etmeliydi. Denizli maçın dörtte üçünde takımının hücumda bir türlü var olamayışını tribündekiler gibi izlemekle yetindi. Holosko sakatlandıktan sonra Serdar Özkan’ın oyuna dahil oluşu da aynı dezavantajlar ışığında doğru değildi.
8.5 milyon Euro’luk Ernst’ten süper hamal yaratmaya dönük bir anlayış, yanına yaver olarak atanmış Sivok, arkada vasat görev bilincinde bir defans önde ise umurlarında hiçbir sorumluluk olmayan bedavacılar tayfası... Artık Mustafa Denizli’nin devraldığı takıma birşeyler katmasından vazgeçtildi. Alıp götürdükleri kaygı ile izleniyor.
İster beğenin, ister beğenmeyin bu takımın olmazsa olmazı, belki de en öndeki gerçeği Nobre’nin varlığıdır. Denizli dış baskılarla dolduruşa gelip, formayı Nobre’den almakla bindiği dalı kesmiştir. Yusuf çilingir ustası olarak transfer edilmişti. Oysa, o takıma girdikten sonra Beşiktaş’ın ofansı adeta kilitlendi.. Zor bela kazanılan Denizli, Antalya maçlarının ardından Beşiktaş 3. maçını da rakip kaleye tek organize atak gerçekleştiremeden tamamlamış oldu.

YORUM YAZ