MENÜ

Kader adamı Ferdi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

ilk yarısı Sakaryaspor’un üstün, ikinci yarıda ise Boluspor’un oyuna ortak olduğu, zaman zaman heyecan dozu yüksek bir maç izledik. Sakaryaspor ilk yarıda yakaladığı büyük skor avantajını, maçı kazandım diye yorumlayınca bu bedeli ağır ödedi diyebiliriz. Oysa Boluspor motivasyon olarak, rakibine oranla çok daha maça sarıldı ikinci yarıda. Ve taktik açıdan da oyunu sola yıkınca sonucunu da kısa sürede aldı. İlk yarıda sahaya damga vuran isim Sakaryaspor’un golcüsü Ferdi’ydi.
İkinci yarıda ise Bolusporlu Sercan, etkili kanat bindirmeleriyle öne çıktı. Buna ilave olarak santrfor İbrahim de güçlü fiziğiyle Sakaryaspor savunmasını oldukça zorladı.
Taner-Murat değişimi ters bir zamanlamaya denk geldi. Ve Yeşil-Siyahlılar’ın hiç işine yaramadı. Daha sonraki oyuncu değişiklikleri de işi olumludan çok, arap saçına çevirdi. Sakarya’daki bu panik havasını Bolu kaçırmadı, büyük bir inatla verdiği mücadelenin karşılığını penaltılılar da olsa aldı. Yine de maçın kader adamı Ferdi oldu. İlk yarıda attığı şık gole rağmen, ikinci yarıda yüzde yüz kaçırdığı iki net pozisyonun ardından, penaltıyı da dışarı atınca bir nevi final biletini rakibine hediye eden isim olmuş oldu. Hakem Fırat Aydınus ise başarılı bir yönetim gösterdi.

YORUM YAZ