MENÜ

Herkes işini yapsa...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bobo 4 gün önce 2 gol attıktan sonra, kulübede başladığı için kendisini kahrediyor. Hem de Holosko yedek kulübesinde kaldığı halde... Nobre ise oyundan alındığında perişan oluyor, yerine vatandaşı girdiği halde... Bobo’yla başlamamak Denizli’nin iradesi. Ancak Bobo’nun oyuna dahil oluşunda müdahil olan tribünler.
Taraftar ilk tezahüratında Bobo’yu isterken, olası hedefi Nobre olmayabilir. Çünkü Tello golü atmadan hemen önce, yani daha 30. dakikada Bobo sesleri ayyukta idi. Kenara alınabilecek oyuncu fazlalığı da vardı. Ama ilerleyen dakikalarda tek farklı skorun tatmin etmeyen sıkıntısı Bobo davetini tekrarlatınca, (Holosko da oyuna dahil olmuştu) Nobre’nin yerine istenen adam olduğu perçinleşti. Nobre o yüzden ağlamaklıydı. Şu ana kadar gelinen noktada, bu takımın en özverili en çok emek harcayanı, hatta en golcü kimliğiyle ilk önce de o tribünler tarafından kanıksanmıştı. Aynı kitlenin bir anda kendisini kolayca harcayabileceğini düşündü belki de... Ya da Beşiktaş taraftarı bir kesimce yorumlanan imza için baskı protestosunu devreye sokmuştu. Ama Nobre öyle de olsa, farklı algıladı. Üstelik kolunda da kaptanlık pazubandı vardı.
İster bilinçli, ister doğaçlama olsun taraftar iradesinin gerek yönetim lehine bir baskı olması, gerekse de teknik heyetin de üstüne çıkabilecek irade kullanması doğru değil. Çünkü şu haliyle Beşiktaş, yönetmesi gerekenlerin seyrettiği, desteklemesi gerekenlerin yönettiği bir imajla şampiyonluğa yürüdüğünü söylüyor.

YORUM YAZ