MENÜ

'Florya'yı basın' çağrısı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray Antalya’da yenildi, dünya yıkıldı! Öyle hava yaratıldı ki, sanki Sarı-Kırmızılılar kazanacak kadar oynamadı. Girilen onca gol pozisyonu, karşı karşıya kaçırılanlar görmezden gelindi!
Milli sınavlar, iki kupa ve lig maçları nedeniyle ‘bıkkın’ hale gelen oyuncuların durumu ‘es geçildi.’ Sakatlar keza öyle... Daha 14. dakikada, rakibinin direncini kıracak, oyun anlayışını daha fazla risk üzerine kurduracak Baros’un Ömer tarafından düşürülmesine çalınmayan penaltı mı, öyle bir şey mi oldu canım! Olmuşsa bile, ‘Baros da hep kendini yere atmasaydı, hakem yine öyle sandı!’ Hakemlerin ‘öyle sanmalarına’ kaldıysa çalınacak düdükler, durumun nerelere varacağını aynı maçta görmedik sanki, önce çıkan ikinci sarı kart, sonra... Sonrası ‘kurallar diyor ki...’ İyi ki de öyle oldu ve bir futbol emekçisinin hakkı yenmedi hiç değilse. Baros’un hakkı mı, geçiniz!

Şampiyonlar Ligi’ne kalamadı Galatasaray, tarih 27 Ağustos’tu, eleştiri üstüne eleştiri. Bugün 16 Şubat! Aradan 6 ay geçti hâlâ aynı terane, nasıl bir kinse bu! Sanki bugün başka bir takım Avrupa’da mücadele ediyormuş gibi! Bunun hiç önemi yok! Şimdi de pusuda Bordeaux’ya elenmesini bekliyorlar, adım gibi eminim!
Kupadan elendiler, saldırdılar. Kime, futboluna övgüler yağdırdıkları Sivasspor’a. Nasıl ve hangi şartlarda elenildiği unutuldu bile!

Ligde şampiyonluk şansı da uçtu onlara göre. Fenerbahçe 7-0’lık galibiyetin ardından henüz Galatasaray’ın puanına ulaştı, ama olsun. Onların şansı hep vardır, olmalıdır! ‘Bu ne yaman çelişki’, demeyin. Çelişki yok! Sonuçta Galatasaray bugün kötü sonuçlar alıyor, ama ya Kewell, Lincoln, Hakan Balta, Hasan Şaş, Uğur Uçar vs geri döndüğünde, taşlar yerli yerine oturduğunda n’olacak? Bunun telaşındalar şimdi ve onun için Galatasaray’ı yıkmak için ‘psikolojik’ saldırılar hiç durmuyor. Gerek malum kulübün milisleri... Gerekse ‘tarafsızlık’ kisvesi altında malı götürüp, başarı geldiğinde ‘kapalı kapılar arkasında Sarı-Kırmızı çekerek bugün eleştirdiklerine yaltaklananlar’ her fırsatı değerlendiriyor! İstiyorlar ki, Galatasaray’ın en güçlü kalesi de düşsün, taraftarı yüz çevirsin takımına! O nedenle, bir anlamda ‘Florya’yı basın’ çağrısı yapıyorlar çaktırmadan! Siz onlara kulak asmayın! Çünkü bu alemde ne söylenmedik söz kaldı, ne de yalanmadık tükürük!

YORUM YAZ