MENÜ

Fener abartıyor mu?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

UEFA ve Süper Kupa’nın sahibi olmakla övünen Galatasaraylı dostlar, Şampiyonlar Ligi’nde henüz çeyrek finale yükselen ezeli rakiplerinin sevinçlerini fazla abartılı buluyor! “Sakın böyle bir yanılgıya düşmeyin” derim ben! Fenerbahçe ‘şaşaa’ demektir, doğrudur. Ama sadece bir an olsun şunu düşünün, çeyrek finalde böyle bir tantana yapıyorlarsa, yarın bu takım gerçekten Sabiha Gökçen Havalimanı’na Avrupa Kupası ile inerse ne olur! Dengeler nasıl değişir?
Bir stat yaptılar, Galatasaray’ınki ortada... Bir Fenerium yaptılar, Galatasaray Store’un durumu ortada... Bir bütçeleri var, Galatasaray’ınki ortada... Alex’in, Kezman’ın, Lugano’nun üstüne Roberto Carlos’u aldılar, Galatasaray’ınkiler ortada... Paraları var gani gani, Galatasaray’ın ise borcu... Bir yanda Fenerbahçe Yönetimi, diğer yanda Galatasaray Yönetimi! Veeeee, bir yanda Fenerbahçe’nin eski başkanları ve duayenlerinin yönetimlerine tavırları, diğer yanda Galatasaray’ınkilerin! Fenerbahçe gerçekten abartıyor!
En acısı, duayenlerin yaklaşımı! Sanki onlar değildi, yüksek borç miktarı, sportif yönden başarısız sonuçlar, yanlış transferler, kötü yönetim tarzı, beceri eksikliği gibi gerekçeleri öne sürüp Özhan Başkan’ın gitmesini isteyen. Bugün ise, yükledikleri tüm bu olumsuzluklara bir de ‘sözünden dönen adam’ sıfatını da ekleyerek geri dönmesini istiyorlar. Utanç verici bir tutarsızlık/ilkesizlik değil mi?
Bazılarına diyeceğim şudur; koskoca Galatasaray Kulübü’nü Galatasaray Lisesi’nin müştemilatı olarak görmeyin ve kimseyi kandırmayın! Kongre manevralarını, küçük hesapları, kişisel çıkarları hemen bir yana bırakıp, kulübü içinde bulunduğu borç batağından kurtaracak projeler üretin. Ekonomik özgürlük olmadan hiçbir özgürlük olmaz. Ne Fenerbahçe abartıyor olayları, ne de ben... Ve Fenerbahçe hâlâ ulaşılabilecek uzaklıktayken bunu yapın. Yoksa ufukta Sarı-Lacivert bir toz bulutunun arkasından bakacaksınız monşerler! Görmüyor musunuz, ezeli rekabetin tadı-tuzu kalmadı. Her alanda sonucu belli yarışmalar yapılıyor sadece, nostalji niyetine!

YORUM YAZ