MENÜ

Dersimiz Galatasaray!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Lincoln hem beyin hem de sürekli oyunun içinde olma arzusuyla geçen sezonki ‘çıtkırıldım’ havasından sıyrılma sinyalleri veriyor. Galatasaray’da heyecan uyandıran bir oluşumun ayak sesleri duyuluyor.” (21 Temmuz 2008) (Kapalı gözlükle dolaşanlar ilk yarı sonunda farkına vardı)

“Bu sezon Fener’i bırakın. Galatasaray’ın en büyük rakibi, geçen yıldan bu yana bazı temeller atan, en önemlisi de, birileriyle hâlâ bazı hesapları olan Ersun Yanal yönetimindeki başarıya aç Trabzon olur.” (Yarışta en şanslı olan, hâlâ ‘toplama dedikleri’ Trabzon)

“Beşiktaş’ta her şey taraftarına bağlı. (Tribünde isyan var) Ama yönetimine, menacerine ve teknik kadroya güvenin olmadığını ben bile görebiliyorum!” (İkisi gitti, kaldı bir) (17 Temmuz 2008)

“Yok efendim Skibbe ile bu iş olmazmış. Ne yaptı ya da yapmadı ki ‘henüz’ bu adam? Bir takım sakat, bir başka takımla yola devam ediyor. Aslında Polat’ın yapması gereken, ‘o mükemmeliyetçi vasatları’ yok sayarak opsiyonu hemen devreye sokup, ‘Sonuç ne olursa olsun önümüzdeki sezon da hocamızla beraberiz, aha bu da kapı gibi resmi sözleşme” demesidir. (25 Eylül 2008) (Her türlü hakareti ettikleri Skibbe için bugün yazılanlar siyah-beyaz kadar farklı)

“Artık şu belgelendi ki, Galatasaray’ın çıtası Lizbon’da Benfica önünde sergilediği görüntüye ulaşmıştır. Yeter ki bireysel yetenekler, Benfica maçında olduğu gibi takım oyunu adına kullanılsın, kendini kurtarmak için değil! En büyük sorunu budur Galatasaray’ın. (8 Kasım 2008) (Bugün Arda, Lincoln ve Kewell gibi yıldızların bile takım savunmasına yaptıkları katkı alkışlanacak düzeye yükseldi. Böyle devam ederse Arda Avrupa’nın önemli bir takımına transfer olur, kendisi de, kulübü de kazanır)

“Aylardır ‘sakatlık bahane’ diyenler... Barış ile Mehmet Topal’a bir övgü bir övgü, hayrola, hidayete mi erdiniz? Kasım ayında alınmadı ya bunlar! Demek ki sakatlık önemliymiş, sorun da Skibbe değilmiş!” (6 Kasım 2008) (Mehmet Topal ile Barış’ın hakkını veriyorlar en azından, ama Skibbe için birileri hâlâ pusuda bekliyor)
Öngörü veya analizlerimden yararlanmak isteyen ‘hamuduyla götüren ulemalar’, ‘detaylar ve daha fazlası için’ fanatik.com.tr adresine başvurabilir! Hatalarımla, sevaplarımla beklerim efendim. Üstelik giriş ücretsiz!

YORUM YAZ