MENÜ

Tolga, “Sakın Volkan olma!'

Abone Ol Google News

Sevgili Tolga Zengin; becerinden, özverinden hiç kimsenin kuşkusu yok… Bu nedenle sen iyisi mi, ‘sen’ ol… Sakın ola ki ‘ İmitasyon Volkan’ olmaya soyunma! Ne yazık ki, iki haftadan bu yana Volkan ile özdeş sendrom yaşayıp, istem dışı ‘itici’ görünüm sergiliyorsun! Ya sakatsındır ya da maça devam edecek durumda… Sakın aklın kalmasın, Cenk Gönen de en az senin kadar iyidir kalesinde. Şayet kendinden söz ettirmek istiyorsan sen kaleni koru, bizler gerekeni yazarız!

Futbolcuların birbirlerine selam vermesini dahi ‘faul’ olarak değerlendiren hakem Çağatan Şahan’ın başlangıç düdüğü ile başlayan karşılaşmada, Beşiktaş’ın er ya da geç golü atacağı, ardından da yiyeceği, fazlaca belirgindi. Zira, Siyah-Beyazlı ekipte bu kez kanatlar çalışıyordu. Olcay Şahan bir sağda bir solda, sonunda; Gökhan Töre’nin Serdar Kurtuluş’a bıraktığı topu iyi takip ederek kaleci Ruud Boffin’den dönen topu ağlara göndererek hak ettiği alkışı da alıverdi zaten. Bu kez Olcay Şahan yerilmez, üstüne üstlük alkışlanır; hem topu takip etmesi, hem de son vuruşu nedeni ile…Beşiktaş’ın gol yiyeceği niçin belirgindi? İleri uç elemanının ya da gerisindeki üçlünün topa vururken kafalarını kaldırıp nereye vurduklarını görmemesi… ‘Laf ola beri gele’ vuruşlara, attıkları gol sonrası oyunu ‘rolantiye’ almaları... Ya sonrası? Elbette gözler Oğuzhan Özyakup’un üzerindeydi. Slaven Biliç tercihini Oğuzhan’dan yana kullanıp, ikinci yarının ortasına kadar Jose Sosa’yı oyuna almamıştı. Sosa oyuna dahil oldu ardından da ‘gezinen’ Demba Ba’nın yerini Cenk Tosun aldı… Tam o sırada da, Berkay Tolga Dabanlı, attığı golle skoru eşitleyiverdi. Daha önemlisi ilk yarıda atılan ancak ‘ofsayt’ gerekçesi ile geçerli sayılmayan bir gol daha vardı! Gecenin ve de iki önemli puanın faturası birisine çıkmalı ama kime? Dinmeyen yağmur ile aralıksız esen sert rüzgara mı? Elbette ki ‘hayır…’

Bir teknik adam takımla böylesine oynar ve futbolcuların ‘özgüvenini’ yerle bir ederse, sonuç son derece doğaldır. Beşiktaş geride kalan haftada şansı ile kazandı ama bu hafta ‘şansı’ yaver gitmedi ki son derece doğal... Oyunun ikinci yarısında Oğuzhan Özyakup ile Olcay Şahan’ın yedek kulübesine çekileceğini yanlı-yansız tüm futbol tutkunları öğreniverdi. ‘Sen’ bu futbolculardan ne beklersin? Son periyodta Kerim Freie Koyunlu oyuna girecek, Beşiktaş’ı kurtaracak! Hadi canım sende… Bu arada ‘Passolig’ nedeni ile takımını desteklemeye gelmeyen Beşiktaşlıların eleştiri yapmamaları daha akılcı olur. Takım ekran başından desteklenmiyor!

Haberin Devamı

https://twitter.com/asenaozkn

Haberin Devamı
YORUM YAZ