MENÜ

Yeni sayfa

Abone Ol Google News

Ersun Yanal, Antalya maçının ardından istifa etse de kupadaki Trabzonspor karşılaşmasında da takımın başında yer aldı. Yanal sonrası dönem, bu akşamki Denizlispor mücadelesiyle başlayacak. Yönetimin hafta içerisinde yaptığı Emre Belözoğlu hamlesi, bu karşılaşmaya farklı bir anlam daha kazandırdı.

Haberin Devamı

İyi hocalarla çalıştı

Resmi görevi bu olmasa da Emre, kulüp tarihindeki ilk oyuncu-antrenör olarak sahaya çıkacak. Emre’nin teknik direktörlük tecrübesi yok ancak takım içinde zaten en az teknik direktör kadar saygı gören biri isimdi. Yurt içinde çalıştığı saygın teknik adamların yanı sıra; Diego Simeone, Hector Cuper, Alberto Zaccheroni, Roberto Mancini, Sam Allardyce, Graeme Souness gibi Avrupa çapındaki önemli hocalarla birlikte oldu. Onlardan çok şey öğrendi.

En iyilerden biriydi

Denizlispor gibi iddiasız sayılabilecek bir rakip karşısında ilk maça çıkmak avantaj. Emre Belözoğlu’nun görevi geçici mi yoksa kalıcı mı olacak zaman gösterecek. Oyuncu olarak mevkisinde Türk futbol tarihinin en iyilerinden biri olmayı başaran Emre’nin teknik direktör olarak da başarılı olmaması için bir neden yok.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

Fenerbahçe, Denizlispor’a ligde tam 11 maçtır mağlup olmuyor. Sarı-Lacivertliler bu maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Yeşil- Siyahlılar güçlü rakibini en son 18 Mart 2005’te Multaharju’nun golleriyle 2-0 yenmişti.

Ön plana kim çıkar?

Bu akşam herkesin gözü Emre Belözoğlu’nda olacak. Sahaya çıkacak ilk 11’den, yapılacak hamlelere kadar her hareketi merakla bekleniyor. Saha içinde ise Kadıköy’de 9 kez fileleri sarsan Muriç’in performansı, her zamanki gibi takımın kaderini belirler.

Kısa mesaj

Bugün sadece Fenerbahçe için değil belki de Emre Belözoğlu için de yeni bir sayfa açılıyor. Bu akşamla birlikte peş peşe iyi sonuçlar alıp görevinde kalıcı olursa, aslında çok da önemli görülmeyen Denizlispor maçı yıllar sonra bir milat olarak anılacak.

YORUM YAZ