MENÜ

Sahada konuşma zamanı

Abone Ol Google News

Ligde 30 hafta geride kaldı. Fenerbahçe hâlâ düşme tehlikesini yaşıyor. Son 4 maçta galibiyet alamayan Sarı-Lacivertliler’de Ersun Yanal’dan futbolculara kadar kim konuşsa, yeni bir sayfa açılacağından, kendilerini affettireceklerinden bahsediyor. Dışarıda büyük vaatler verilse de iş sahaya gelince kimse yeteri kadar konuşamıyor! Kasımpaşa, gerek ciddi eksikleri, gerek form durumu, gerekse Sarı-Lacivertliler’e karşı şansının tutmamasıyla; Fenerbahçe’nin kötü gidişe dur demesi için ideal bir rakip. Ancak zaten sorunlu olan savunma, Skrtel’in olmadığı maçlarda çökmüştü. Slovak yıldızın yokluğunda Trezeguet ve Koita ciddi sıkıntı çıkartabilir. Hedefi 4’te 4 olarak belirleyen Ersun Yanal, herhalde buna bir çözüm bulacaktır.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat!

Fener, Kasımpaşa’ya karşı oynadığı son 12 Süper Lig maçında 10 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ayrıca ligde Paşa’ya en fazla iç saha yenilgisini yaşatan da 11’le Sarı-Lacivertliler oldu.

Ön plana kim çıkar?

Sarı-Lacivertliler’in hücumda bir şeyler yapabilmesi için Valbuena’nın sahada olması şart. Hiçbir şey yapamasa bile duran top ortalarıyla tehlike yaratan Fransız futbolcu, bugün de takımının kilit ismi olabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Ersun Yanal, “Ligi ilk 10’da bitiririz” demişti. Bugün 10. sıradaki Kasımpaşa’yı yenmeleri halinde rakibiyle fark 1 puana düşecek. Aksi bir sonuç, son 3 haftanın Fenerbahçe için çok sıkıntılı geçmesi anlamına gelir.

YORUM YAZ