MENÜ

Kapanış Kayseri'yle

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, lige Rize deplasmanında kazanarak başlamıştı. İlk yarının son maçı ise bu akşam Kayseri ile... Sivas beraberliği sonrası bu mücadelenin önemi daha da arttı.

Haberin Devamı

Sezon başın yapılan transferler, iddialı bir teknik kadro... Fenerbahçe, mutlak şampiyonluk parolasıyla yola çıktığı ligde ilk maçını Rize deplasmanında oynamış ve 2-1 kazanmıştı. 19 hafta geride kaldı. Sarı-Lacivertliler bu süreçte şampiyonluğun en büyük adayı olarak da ilan edildi, Erol Bulut koltuğunu kaybetme tehlikesiyle de karşı karşıya kaldı... İnişli çıkışlı geçen ilk yarı bu akşam Kayseri maçıyla son bulacak.

Baskılı oyun

Sarı-Lacivertliler, hafta içerisinde -14 derecede oynadığı Sivas karşısında 2 puan bırakmıştı. Bu kayıp, Kayserispor maçının önemini daha da artırdı. Yapılan yeni transferler, tüm camiaya olduğu gibi takıma da moral verdi. Szalai’yi bugün ilk kez sahada görmemiz muhtemel. Fenerbahçe’den bu kez, skor avantajını ele alana kadar oyunu rakip yarı alana yıkan, baskılı bir futbol izlememiz muhtemel.

Kanga tehlikesi

Haberin Devamı

Dan Petrescu yönetiminde yeni bir sayfa açan, son olarak Başakşehir’i deviren Kayserispor’da Alibec’in sakatlığı moralleri bozdu. Ancak yerine oynaması beklenen Kanga, bu tarz maçlar için daha uygun bir forvet. Bireysel hataya yatkın olan Fenerbahçe savunmasına sorun çıkarabilir.

YORUM YAZ