MENÜ

İlk kez rahat!

Abone Ol Google News

Sezon yeni başkan Ali Koç, yeni teknik direktör Phillip Cocu ve yeni transferlerle büyük umutlarla başlamıştı. Ancak geride kalan 32 hafta, Fenerbahçe açısından tarihi başarısızlıklara sahne oldu. Sarı-Lacivertliler, her maça büyük baskı altında, stres yaşayarak çıktı. Bir ara düşme tehlikesini en yakından hisseden takımlar arasında yer aldı. Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle ateş hattından uzaklaşan Fenerbahçe, uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar rahat. Rakip Erzurum’un ise ligde kalması için kazanması şart. Takımların bu durumunun sahaya yansıması muhtemel. Erzurum’da mücadele gücü yüksek bir maç olacağı kesin.

Haberin Devamı

KISA MESAJ

FFP yaptırımları, ligde 6. takımın da Avrupa Ligi vizesi almasını sağlayabilir. Fenerbahçe’nin bu sıralamaya yükselme ihtimali az da olsa var. Tarihin en kötü sezonunu Avrupa biletiyle tamamlamak, iyi bir teselli olur.

KİM ÖN PLANA ÇIKAR?

Sarı- Lacivertliler’in maç kazanabilmesi için Valbuena ya da Soldado’nun bir şeyler yapması şart. Yine bu ikiliye iş düşecek. Erzurum’da ise Eduok ile Emrah Başsan’ın performansı belirleyici olacaktır.

Haberin Devamı

BU İSTATİSTİĞE DİKKAT

Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Akhisar karşılaşmalarını peş peşe kazandı. Sarı- Laciverliler bu sezon ligde hiç art arda 3 galibiyet alamadı. Erzurum ise İstanbul takımlarıyla oynadığı 9 maçta da kazanamadı (5 beraberlik, 4 yenilgi)

YORUM YAZ