MENÜ

Gaziantep'ten müthiş dönüş

Abone Ol Google News

Sezonun en keyifli maçlarından biri dün Gaziantep’te oynandı. Kasımpaşa 2-0 öne geçti ama farkı daha fazla açabilirdi. Son yarım saatte ise Gaziantep müthiş bir dönüşle 2-2’ye getirip, galibiyeti kaçırdı.

Haberin Devamı

Üst sıralardan kopmamak isteyen Gaziantep ile tehlike hattından uzaklaşma mücadelesi veren Kasımpaşa’nın maçı son derece tempolu başladı. Paşa’lı Varga’nın etkili oyunu, rakip savunmayı daha ilk dakikalardan itibaren zorladı. 5. dakikada Varga’nın sürüklediği atakta Thelin, yakın mesafeden göğsüyle topu ağlara gönderdi: 0-1.

Kasımpaşa fırtınası

20. dakikada Gaziantep penaltı kazandı ancak öncesinde Dicko’nun Tosiç’e faulü nedeniyle VAR uyarısıyla karar iptal edildi. Ev sahibi ekip eşitliği sağlamak için topu kontrolüne aldı ama tehlikeli hücumları yapan Kasımpaşa’ydı. Maç başına 9.3 şut çeken Lacivert-Beyazlılar, dün ilk yarıda 10 kez kaleyi yokladı! İkinci yarıda Gaziantep kontrolü daha çok eline alsa da pozisyon üretemedi. Kasımpaşa ise tehlikeli gelmeye devam etti. 59. dakikada Hadergjonaj rakibini çalımlayıp şutunu çekti, Günay’dan dönen topu Thelin bir kez daha ağlara gönderdi: 0-2. Bu golden sonra maç ilk yarıdakine benzer bir şekilde tempo kazandı.

Haberin Devamı

Muhammet boş kaldı

63. dakikada Gaziantep aradığı golü buldu. Kullanılan serbest vuruşta Kenan topu içeri çevirdi, Dicko yakın mesafeden farkı 1’e indirdi: 1-2. 75. dakikada Muhammet, 77. dakikada ise Djilobodji, kafa vuruşlarında çerçeveyi bulamadı. Ancak 84. dakikada skora denge eldi. Güray’ın ortasında Miranda’nın kafa vuruşunda top önce direğe sonra kaleci Ertuğrul’a çarptı. Muhammet, altı pasta bomboş bir şekilde golünü attı: 2-2. Kalan bölümde Gaziantep galibiyet için yüklense de başka gol olmadı. Sezonun en zevkli maçlarından birinde puanlar paylaşıldı.

YORUM YAZ