MENÜ

Faturayı kendine kes İsmail Kartal...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sarı-Lacivertli futbolcular ve teknik heyet, Galatasaray-Beşiktaş derbisini önceki akşam hep birlikte izlemişti. Galatasaray'ın 2-0 kazanmasıyla aslında Fenerbahçe için de sezon bitmiş. Her şeye rağmen iddiasını son haftaya taşıyabilecek olan Fenerbahçe'nin maça çok daha hırslı, baskılı, istekli başlamasını bekliyordum. Sonuçta son haftada şampiyonluğun kazanılabileceğini-kaybedilebileceğini en iyi bilenler arasında Sarı-Lacivertli futbolcular. Ancak aynı son 3 haftada olduğu gibi yine böyle bir Fenerbahçe izleyemedik. Sanki oyuncular son haftalarda şampiyonluk inançlarını kaybetmiş gibiydiler.

Geç açıldılar

Maçın son yarım saatinde ise takıma sanki sihirli bir el dokundu, oyuncular bu işin daha bitmediğini hatırladı. Önce fark 1'e indi, ardından 10 kişiyken beraberlik yakalandı. Fenerbahçe galibiyet golünü de atabilirdi, o baskıyı kurdu. Ancak Caner'in itirazdan, Webo'nun ise insanlık dışı bir faulle kırmızı görmeleri belki de galibiyet şansını kaçırdı.

Tecrübeli takıma yakışmadı

Zaten ilk oyundan atılan isim olan Mehmet Topuz da saçma sapan bir hareketle kırmızı görmüştü. Fenerbahçe gibi tecrübeli bir takımda futbolcuların sinirlerine hakim olamaması da kabul edilemez. İsmail Kartal maçtan sonra hakem kararlarına yüklendi ama hiç kusura bakmasın, bu sezonki başarısızlığın faturasını başkalarına kesemez. Galatasaray'ın 4. yıldızı takmasının 1 numaralı sorumlusu İsmail Kartal'dır.

YORUM YAZ