MENÜ

Artık gerçek değişim zamanı

Abone Ol Google News

Emre Belözoğlu’ndan beklenti, bir şeyleri değiştirmesi ve yıllarca saha içinde sergilediği meziyetlerini saha kenarında da göstermesi. Artık kaybedecek bir şey yok. Gaziantep maçıyla birlikte değişimi başlatıp farklı bir Fenerbahçe izletmeli.

Haberin Devamı

Erol Bulut’un Fenerbahçesi ile Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçesi arasında taraftarın beklediği kadar bir fark göremedik. Belözoğlu, Denizlispor karşısında ilk 11’de Sinan Gümüş sürprizi yaptı, Yeni Malatya maçında ise Pelkas’ı yedek bıraktı. İki hamlenin de olumlu etki ettiğini söylemek güç. Yeni Malatya beraberliği, yeniden yeşeren şampiyonluk inancının 2 gün sürmesine neden oldu. Fenerbahçe’nin artık kaybedeceği bir şey yok. Bundan sonra en azından taraftara vadedilen değişimleri sahada görmek gerek.

Bir ileri bir geri

Emre Belözoğlu’nun elinde, yeni sezonda da takımın başında kalabileceğini göstermek için 8 maçlık fırsat var. İster diziliş olarak, isterse eldeki oyuncuları farklı kullanarak bir şekilde, saha içinde olduğu kadar saha kenarında da meziyetleri olduğunu göstermeli. Önemli bir avantaj, şu an elindeki kadronun neredeyse tamamını kendisinin transfer etmiş olması ve oyuncuların ona gerçekten saygı duyması. Vasat bir oyunla, bir duran top golüyle kazanıp, sonraki hafta yine takılarak bir ileri bir geri gitmenin faydası yok. Fenerbahçeli futbolcular açısından bakacak olursak da en azından önümüzdeki sezon Çubuklu formayı taşımaya devam etmek istediklerini göstermeliler.

Haberin Devamı

Gaziantep ters gelir

Gaziantep, Fenerbahçe’nin hızlı ataklarda zayıf kalan savunmasına sıkıntı çıkarabilecek bir takım. Sahada Maxim gibi üst düzey bir futbol aklına sahipler. Emre Belözoğlu aynı oyun anlayışıyla, ortalardan, duran toplardan medet umarak takımını sahaya sürerse, teknik direktörlük kariyerindeki ilk yenilgisini alması sürpriz olmaz.

YORUM YAZ