MENÜ

Valbuena tılsımı

Abone Ol Google News

Bu sezon hepimiz Trabzonspor’un daha bile iyi başladığı maçlara şahit olduk. Fenerbahçe ise birkaç haftadır tarihinin en kötü maç başlangıçlarını yapıyor. Henüz 30. saniyede Sadık’ın kademe hatası sonrası başlayan kolektif kaos, ikinci yarıda Valbuena oyuna girene kadar devam etti. Yusuf Yazıcı’nın golünde Abdülkadir Ömür, idollerinden Iniesta’nınkileri anımsatan kalitede bir asist yaparken Fenerbahçe savunması olabilecek en hatalı şekilde pozisyon almıştı. İlk 45’te biraz Jailson direnişi bolca da Trabzonspor pas futboluyla top koşturması izledik. Valbuena girdikten sonra Fenerbahçe maça ortak oldu. Sadık’ın sarısı varken yaptığı hatalı müdahale, yakalanan momentumu bozdu. Son 10 dakika Fenerbahçe yeniden baskı kurdu, Trabzonspor çok geriye çekilince Valbuena ile Kadıköy tılsımı birleşip kalesinde devleşen Uğurcan’ı son anda geçmeyi başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sadık sarısı varken o aşırı riskli müdahaleyi neden yapar?

Maçın starı

Sosa çift yönlü orta saha nasıl oynamalı dersi verdi. Kazandığı ikili mücadelelerin yanı sıra baskı altında oyunu açan usta işi pasları ile Abdülkadir, Anthony ve Yusuf’u çok iyi besledi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Abdülkadir’in asisti estetik açıdan da etkileyiciydi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’de yetenek seviyesi yetersiz bir sürü oyuncu varken, Valbuena’nın yedek bırakılma kriteri olmamalı. Valbuena’nın serbest 10 numara oynadığı başka bir düzen oluşturulmalı

YORUM YAZ