MENÜ

Tekrar katılmaya yeter

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk yarıda Bayern ideal 11’iyle Beşiktaş’ın mecburi rotasyonlu 11’ine üstünlük kurdu. Ancak bu Münih’teki gibi bir oyuncu fazla oynama boyutunda mutlak bir üstünlük değildi. Hatta sahanın en kötüsü olan hakem, Hummels’in kırmızı kartını atladı. Şenol Güneş 2. gol yendikten kısa süre sonra Talisca, Atiba gibi 11’in vazgeçilmez oyuncularını sahaya sürerek oyun üstünlüğü kurulmasını sağladı. Ancak oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne dönüştürecek kadar ideal güçte bir 11 aynı anda sahada yer alamadı. Mustafa Pektemek’ten daha iyi bir forvet opsiyonu, olsaydı skor farklı olabilirdi. Vagner Love’ın golü güzeldi. Lakin enerjisi daha fazlasına yetmedi. Bu oyun Şampiyonlar Ligi’nde daha fazlasına yetmedi ama dün gece Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyon olup bir dahaki sezon tekrar Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya yetecek gücü olduğunu bir kez daha gösterdi.

Gecenin sorusu

Mustafa Pektemek önümüzdeki sezon da Beşiktaş kadrosunda yer alacak mı? Yoksa sakatlıklar öncesi vaat ettiği potansiyeli artık sergileyecek mi?

Maçın starı

Beşiktaş’ın en iyisi, santradan itibaren Medel’di. Sahaya sadece mücadele değil, üstün pozisyon bilgisi ve oyun zekasını da yansıttı.

Maçın olayı

Beşiktaş adına maçın olayı, Oğuzhan’ın bu kadar güçlü bir orta saha karşısında zaman zaman pozitif sinyaller vermesi.

Kısa mesaj

Porto deplasmanından itibaren bu başarılı Devler Ligi sezonunda emeği geçen herkese tebrikler. Seneye daha da iyisi bekleniyor!

YORUM YAZ